Laurentiu Ciocazanu : De ce ies PSD-iștii în stradă doar în județe sărăcite de Ciuma Roșie și măcinate de corupție? De ce nu se strâng hoarde pro-corupție și anti-DNA prin Cluj, Arad, Timișoara, Oradea sau Alba Iulia?

0
269

Pentru că PSD e tare acolo unde-i slabă România. Dâmbovița, unde s-au adunat ieri pesediștii, e un județ măcinat de mafia politică. Mii și mii de oameni au rămas pe drumuri, urmare a corupției care a distrus județul patronat de baroni precum Țuțuianu sau Plumb. Mulți au fost nevoiți să-și caute traiul prin Europa, din cauza Mafiei Roșii.

Iar acum, după ce șmecherii tritrandafirii au scăpat de dâmbovițenii evadați în Diaspora, organizează mitinguri inspirate din adunările ceaușiște, unde aduc oameni incapabili să se informeze corect, pretabili masiv la spălare pe creier după ani de comunism mincinos. Probabil că mulți dintre cei ieșiți în stradă în aceste zone bolnave ale României sunt fie oameni care au profitat de pe urma corupției pesediste, fie bătrâni care nu se uită decât la televiziunile PSD și gândesc așa cum le îndeasă în creiere partidul.

Niciun om normal la cap, care vrea viitor pentru județul și țara sa, nu-și mută trupul la o adunătură de partid care urmărește să scoată România din Europa unită și s-o ducă în URSS-ul de tip nou putinist. Dar oamenii ăștia nu fac o dramă din Planul Roșu. Sunt obișnuiți și cu minciuna, și cu ura ”antiimperialistă”, și cu nomenclatura politică privilegiată (care nu poate conviețui cu justiția independentă), și chiar cu foamea. Ei pot înghiți orice. Sunt irecuperabili, în această viață. Să le dorim totuși însănătoșire grabnică!

Laurentiu Ciocazanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.