La un pas de moarte. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Râu Alb, a căzut de pe un stâlp de electricitate

2
303

In stare gravă.Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa,incidentul a avut loc la  o reţea de joasă tensiune din localitate după ce bărbatul ar fi încercat să remedieze o defecţiune la reţeaua de electricitate,iar la un moment dat a căzut de pe stâlp,de la o înălţime de câtiva metri.,,Primele date arată că acesta s-ar fi urcat pe sâlp după ce a încercat să repare un contact de electricitate,dar cercetăarile urmează să stabilească ce s-a întâmplat şi care sunt împrejurarile în care a avut loc incidentul.Bărbatul de 50 de ani din comuna Râu Alb a fost transportat la spital cu ambulanţa.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa,subinspector Alexandra Niculae.Bărbatul,în stare gravă,dar conştient a fost preluat de o salvare a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviţte pentru investigaţii medicale şi tratament,iar politştii continuă cercetările la faţa locului,oamenii legii luând în calcul toate ipotezele de anchetă,inclusiv ceea a faptului că bărbatul a încercat să fure current electric.

La un pas de moarte. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Râu Alb, a căzut de pe un stâlp de electricitate

2 COMENTARII

  1. Bai fratilor dati si voi nume ca disperati lumea ! Eu de ex sunt in Germania si am un frate singur in Raul Alb in varsta de cca 50 de ani ! De unde stiu ca nu e el Doamne fereste ? Scrieti si voi articolul complet nu mai terorizati lumea !!!

  2. Politia a gasit o plasa plina cu curent de aceea anchetatorii sunt inclinati sa creada faptului că bărbatul a încercat să fure current electric.

    Ps. e vorba de Sandu Baba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.