La Pietrari, USL merge pe candidaturi separate!

2
309


La Pietrari, USL merge pe candidaturi separate! Cel putin, asa reiese din declaratiile facute de actualul primar liberal al comunei, Cornel Coman, care va candida pentru un nou mandat din partea PNL. El a precizat ca si PSD se incapatâneaza sa aiba propriul candidat…

“Eu sunt candidatul PNL! Deci, PSD-ul trebuie sa se lamureasca ce accepta: varianta candidatului pentru Consiliul Judetean Adrian Tutuianu sau varianta impusa de Ion Stan care vrea candidati peste tot. Deci, Adrian Tutuianu isi sustine candidatura si ne-a rugat pe primarii de pe Valea Dâmbovitei si sa candidam sub sigla USL si am respectat aceasta decizie, dar Ion Stan este alimentat de organizatiile locale si isi doreste candidati in toate localitatile daca este posibil. In contextul acesta, si la Pietrari are o varianta. Exista un candidat si trebuie sa se inteleaga daca vor pe USL sau pe PNL. Eu sunt candidatul PNL”, a precizat Coman.
Liberalul si-a amintit de declaratia sefului PSD Ion Stan care afirma, in octombrie anul trecut, ca nu recunoaste candidatura lui Coman la primaria Pietrari, intrucât nu-l cunoaste pe primarul liberal. Iata ce declara atunci Ion Stan. “Nul-l cunosc. Cine este? Nu voi sprijiini o candidatura a primarului Coman la Pietrari pentru ca noi avem candidatul nostru, pe domnul Toader”. “Nu i-am trimis o poza domnului Stan. Vreau sa-i amintesc ca târnosirea bisericii din satul Valea a fost facuta de Prea`naltul si de domnul Stan, in 2008, când eu am venit primar si, in casa la mine, amândoi au facut o masa festiva. Macar daca isi aduce aminte de momentul acela in care a intrat in casa la mine”.
~n opinia liderului liberal, in contextul in care orgoliile liderilor aliantei vor genera candidaturi separate in mai multe localitati si sustinerea candidatului la CJD va fi una lipsita de substanta. “Din punct de vedere sentimental, asa, cred ca implicarea va fi mai mica. Eu sper ca, in contextul care s-a creat la nivelul judetului, mai ales ca situatia este foarte dificila pentru ca, intr-adevar, este foarte greu sa te bati cu actualul presedinte al Consiliului Judetean, va exista intelepciune si singura solutie ca sa faca fata acestui puternic candidat, Florin Popescu, este candidatura comuna pe USL. Este singura varianta pe care Adrian Tutuianu o are”.

http://www.universuldambovitean.ro

2 COMENTARII

  1. Nu sunt atat de indragostit de activitatea dl-ui Primar Coman,insa sincer vorbind,decat cu un rau pe care nu-l cunoastem mai bine cu actualul.Pe acest candidat Toader din partea psd nu stiu daca-l cunoaste un 15%din populatia comunei,iar de activitatea lui de asa zis patron nici gand.Patron?,poate un vanzator -speculant de fructe.Comuna Pietrari a avut ca primar din partea psd un sofer care ….s-a vazut prea bine cum a folosit „volanul”, decat psd la carma comunei mai bine ….lipsa!

  2. Referitor la declaratia dl-ui primar cum ca in 2008 l-ar fi primit pe Stan de la psd ” in casa la mine”, mi se pare un lucru chiar deplasat.In primul rand in acea perioada nu era vorba de niciun usl ,deci nu trebuia tratat cum se cuvine ,oricum majoritatea pesedistilor au memoria buna pe moment,dupa aceea intra intro perioada de amnezie profunda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.