LA PIETRARI NU SE DA CU… PIETRE, CI CU PUMNUL SI PALMA!

0
284

La Pietrari, unde fotbalul încearcă să-şi facă loc şi echipă despre care auzisem doar lucruri bune, se pare că meciul cu Gaz Metan Vlădeni (scor 2-4), nu s-a încheiat! Spunem că „se pare”, pentru că nu ştim cu exactitate „cursul evenimentelor” de pe final, mai ales că n-am încercat şi nici nu vom încerca să cerem părerea arbitrilor, pînă la „momentul portivit”

În ultimul minut de joc, la scorul de 4-2 pentru oaspeţi, arbitrul ar fi dictat o lovitură de pedeapsă pentru Gaz Metan (n.r. – din câte am înţeles, un atacant ar fost… „secerat” în careu!). Arbitrul abia apucase să arate, zice-se, prelungirile, minute care până la urmă nu s-ar mai fi jucat, pentru că delegatul gazdelor a năvălit în teren şi i-a dat cu mâna, zdravăn, peste „notiţe”, zbierând la el: „Ce faci, bă, ăsta e 11 metri? Unde te trezeşti?”…  Interlocutorul nostru ne mai spune, cel puţin aşa înţelegem din „epistola cam încurcată”, că arbitrul a fluierat sfârşitul meciului, fără să mai ţină prelungirile…

14469594_667583613405058_5760365703008035745_n

sursa foto : Pietrari Dâmbovița

Cert este că niciunul dintre arbitri n-a fost lovit, după cum reiese. La final, acelaşi delegat ar fi dat năvală furios, bătând cu pumnul în uşă şi în masă, cerând explicaţii, pe un ton şi cu un vocabular ce nu poate fi redat… Păcat, pentru că… glumind puţin, ce mai conta 2-4 sau 2-5, pentru că ne vine greu să credem că cele două echipe vor ajunge la finalul sezonului să fie… departajate la „rezultatele directe”!

mai mult la : LA PIETRARI NU SE DA CU… PIETRE, CI CU PUMNUL SI PALMA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.