La noi de ce nu ? 20 de proiecte de apă și canal din Dâmbovița primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării

0
272

Comunele care vor beneficia de fonduri sunt: Băleni, Buciumeni, Butimanu, Cândești, Conțești, Corbii Mari, Cornățelu, Dărmănești, Gura Foii, Iedera, Ludești, Ocnița, Răscăieți, Răzvad și Runcu. Valoarea estimată pentru județul Dâmbovița este 59.818.184 lei.

Licitația publică a fost lansată astăzi de către Ministerul Dezvoltării Regionale. Criteriul de atribuire al contractului este cel mai mic preţ. Durata maximă de proiectare a lucrărilor este de o lună pentru fiecare obiectiv de la data ordinului de începere a proiectarii şi 12 luni pentru fiecare obiectiv de la data ordinului de începere a execuţiei. Ofertantul câştigător va realiza toate studiile de teren necesare proiectării şi execuţiei lucrărilor, costurile pentru acestea vor fi cuprinse în oferta financiară a respectivului obiectiv.

În termen de 30 de zile de la semnarea contractului, operatorul economic declarat câştigător are obligaţia de a prezenta autorităţii contractante dovada că dispune de surse de finanţare (extras de cont dacă finanţarea e asigurată din surse proprii sau angajament ferm al finanţatorului în cazul în care acesta apelează la alte surse de finanţare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.