La dans impreuna :) , acu’ v-ati prins de ce dom’ Cornel este si nu prea, in USL :))

1
288


In imagine primarul Cornel Coman si preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (PDL), Florin Popescu la Zilele Comunei Pietrari şi sărbătoarea caşcavalului afumat din 20 Iulie 2009.

si un bonus tot de atunci :

1 COMENTARIU

  1. Dom”Primar nu este un PNL-st cu adevarat,iar referitor la stransa prietenie cu dom” presedinte a avut de castigat multe,chiar foarte multe fonduri cu care acest primar a iesit in relief si si-a castigat increderea cetatenilor.Acum asistam la o oarecare racire dintre cei doi. Dragutul si simpaticul primar a inceput sa arunce cu noroi in culoarea portocalie,sau am impresia ca totul este de suprafata ,iar prietenia lor fiind in continuare stransa si secreta.Cert este faptul ca daca nu primea sprijin din partea d-lui pdl-st Popescu nu avea realizarile implinite nici in proportie de 15%.Felicitat ar trebui mai intai presedintele consiliului judetean,sau probabil a stiut sa se faca compromisuri pe care numai „dansii le stiu”.Nu le am cu politicu,dar as vrea sa-mi spun parerea cu toate ca nimeni nu a cerut asa cevaReferitor la USL totul pare a functiona bine si fara scartaieli,insa cred ca formarea acestei aliante nu este decat o” minciuna ” , mai bine spus ” alianta minciunii”sau „alianta cu minciuna” cu care cetatenii vor fi pacaliti.Daca din pnl faceau parte in proportie de 99%adevarati liberali,deci nu cei care s-au inscris mai mult din interes ,sigur aceasta alianta nu se forma.Unde si cand s-a mai auzit ca Liberalii au avut relatii bune cu comu-stii social democrati in afara de dl. COMAN care sustine ca „functioneaza” bine cu dansii.
    Vom trai si vom vedea cat timp va dura aceasta „casatorie” (psd,pnl,pc) ,de la” culesul porumbului pana la taiatul cocenilor” Din aceasta experienta nu vor pierde decat cei care sunt in” criza gandirii”,nicidecum in criza economica sau politica.

    ps
    tricolorul tarii(banderola) nu se pune atunci cand participi( D-le PRIMAR) la un eveniment si imbracat adecvat imprejurarilor?nicidecum calarind un ATV?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.