Jurnalul Dâmbovitean: Film de groaza la Barbuletu. Se pare ca au fost filmati de camerele video, alea puse dom primar Alexe

4
280

Camerele de filmat puse pe raza comunei Barbuletu de domnul primar Marian Alexe, si-au facut inca odata datoria. Cei 8 batausi implicati in incidentul de ieri de la Barbuletu au fost surprinsi de camere , iar fimul a fost prezentat politiei pentru cercetari.

Confundat cu un văr de-al său, un tânăr de 25 de ani a fost snopit în bătaie de 8 indivizi înarmați cu bâte și săbii și lăsat într-o baltă de sânge

Un tânăr de 25 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, după ce opt indivizi înarmați cu bâte și săbii l-au bătut chiar în curtea casei. Agresorii voiau să se răzbune pe un văr al tânărului, însă… l-au confundat. Oamenii legii i-au reținut pe agresori pentru 24 de ore, dar instanța a emis mandat de arestare doar pe numele unuia singur.

Victima este a doua oară pe masa de operație. Medicii spun că leziunile provocate îi puteau cauza moartea dacă nu ajungea în timp util la spital. O cameră de supraveghere instalată pe un stâlp în apropierea casei victimei din Bărbulețu i-a surprins pe cei opt agresori înarmați care au năvălit în curte și, în doar câteva minute, l-au lăsat pe tânărul de 25 de ani într-o baltă de sânge.

Victima va avea nevoie de cel puțin 4 luni de îngrijiri medicale, după cum au constatat medicii. Familia tânărului crede că măsura luată de către instanță – un agresor cu mandat de arestare și ceilalți doar cu interdicția de a nu părăsi localitatea – nu este una corectă.

 

http://jurnaldedambovita.artpress.ro/

4 COMENTARII

  1. familia victimei sa se gandeasca bine daca sa facut dreptate si cand buzestii bateau si spargeau sticle in capul altora.yo cred ca ceea ce a primit o merita pe deplin si nu numai el ci toata gasca lor de cocalarii.foarte bine tratamentul pe care la luat dar asa ceva meritau totii

  2. sa ma pi pe tine de cocalar imputit ba mariuse ca altceva nu esti.ai grija sa nu cazi si sa iti rupi vreo mana drq.totii cocalarii astia meritau mult mai mult decat au primit ca au facut de ras toata comuna,si nu sunt nimic altceva decat niste vacarii imputiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.