Jurnal de Dâmbovita : Pietrari… „la bunul plac al primarului”

0
291

„Rog organele sesizate să ia măsuri la Pietrari” ❚ „Primarul a cerut retragerea acuzaţiilor prin dezminţire în presă”


„Au trecut 2 luni de la publicarea articolului din Jurnal de Dâmboviţa intitulat «Abuzuri şi ameninţări în Primăria comunei Pietrari» şi nu s-a schimbat nimic în gospodărirea comunei, totul se desfăşoară după bunul plac al primarului Coman Cornel. În scop de intimidare, primarul a cerut să fiu dat în judecată, având ca pretenţii suma de 10.000 lei şi retragerea acuzaţiilor prin dezminţire în presă, motivând că i-am stricat reputaţia şi l-am pus într-o postură negativă în faţa cetăţenilor. Accept provocarea şi voi dovedi realitatea afirmaţiilor mele.

cornel-coman

Doresc să mai informez cititorii de proastă gospodărire a teritoriului comunei Pietrari şi lipsa de preocupare a edilului comunei. În perioada 2008 – 20.07.2015, pe raza comunei Pietrari nu s-a asfaltat nici măcar un metru de drum. Apa este restricţionată, folosindu- se sursele de apă de acum 25 de ani. Pe raza comunei nu există cişmele, hidranţi pentru incendii, nu s-au decolmatat pâraiele care în timpul ploilor aduc mari pagube cetăţenilor şi lăcaşurilor de cult (cimitir).

Nu există spaţii de joacă pentru copii, aceştia folosind şoseaua principală, astfel fiind un real pericol automobiliştilor şi făcând dezordine în cimitir, unde ajunge mingea. Nu există trotuare pentru pietoni, panourile publicitare sunt fără geam şi fără articole informative. Iarăşi mă întreb cât va mai dura această rea voinţă de a face ca şi comuna Pietrari să arate precum comunele învecinate. Bărbuleţu, Râu Alb, Voineşti. Rugămintea mea este ca organele sesizate să acţioneze pentru intrarea comunei Pietrari în rândul comunelor cu grad de dezvoltare în raport cu perioada pe care o trăim şi să fie luate măsurile corespunzătoare”.

http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–astazi-ziua-comunei-rau-alb,31545.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.