Jurnal de Dâimbovita , ziar cu simpatii PSD-iste, publica astazi: Abuzuri şi ameninţări în Primăria Pietrari

0
252

Pâraiele în anul 2013 au inundat zeci de locuinţe, respectiv cimitirul comunei Pietrari (Şipot), apa ajungând la peste 1 metru înălţime, ca dovadă vă rog să verificaţi că nici după un an de zile nu sau curăţat aceste pâraie şi oricând există pericolul unei noi inundaţii” ❚ „Unităţile sesizate au efectuat numai expertize financiar-contabile în biroul primarului, nu s-au efectuat expertize tehnice” ❚ „În ziua de 06.05.2015, la ora 10.00, m-am deplasat la primăria comunei cu scopul de a mă interesa când se va ţine şedinţa lunară de consiliu, dorind să particip şi eu, drept asigurat prin Constituţie. Răspunsul primarului a fost: «Nu ai ce căuta, te iau la picioare şi pumni»”, ne-a sesizat Porumboiu Aurică, din Pietrari

0

În 2013, cimitirul comunei a fost inundat

„Mă numesc Porumboiu Aurică, din comuna Pietrari, judeţul Dâmboviţa, şi vă informez că am studiat cu mare atenţie raportul din data de 08.05.2015, efectuat de Curtea de Conturi, care a controlat din punct de vedere economico-financiar Primăria comunei Pietrari, cu referire mai mult la activitatea casierului şi a contabilului Consiliului Comunal, scoţând în evidenţă mai mult generozitatea primarului comunei, Cornel Coman, de a amesteca banii publici cu banii personali, acoperind găurile făcute de subordonaţii săi. Rezultă o singură casierie, care este a primarului. Se pune întrebarea: În ce scop acoperă acest primar prejudiciul altor colegi? Oare aceştia nu cunosc de unde provin aceşti bani? Nu consideraţi că există o implicare mult mai gravă cu banii publici, care se folosesc în alte scopuri?

În anul 2013, luna martie, ziua 13, am fost în audienţă la primarul comunei Pietrari, Coman Cornel, sesizând unele probleme despre neglijenţa administrativă şi nepăsarea faţă de comuna pe care o reprezintă ca primar în prezent şi baron de Pietrari. Ca exemplu, decolmatarea pâraielor care, în anul 2013, au inundat zeci de locuinţe, respectiv cimitirul comunei Pietrari (Şipot), apa ajungând la peste 1 metru înălţime, ca dovadă vă rog să verificaţi că nici după un an de zile nu s-au curăţat aceste pâraie şi oricând există pericolul unei noi inundaţii. În acest sens au fost sesizate organele judeţene cu atribuţiuni în administrarea fondurilor financiare şi în respectarea legilor impuse de buna desfăşurare a activităţii în comuna respectivă. Vă informez că unităţile sesizate au efectuat numai expertize financiar- contabile în biroul primarului, nu s-au efectuat expertize tehnice.

Vă mai relatez un caz ieşit din comun care demonstrează aroganţa acestui primar. În ziua de 06.05.2015, la ora 10.00, m-am deplasat la primăria comunei cu scopul de a mă interesa când se va ţine şedinţa lunară de consiliu, dorind să particip şi eu la şedinţă, drept asigurat prin Constituţie. Răspunsul primarului a fost: «Nu ai ce căuta, te iau la picioare şi pumni», aducându-mi şi înjurături. În şedinţa din 21.05.2015, a recunoscut faptul consumat, dar cu multă aroganţă, fără a-şi cere scuze. Regret aşa ceva, nu cred că se mai întâmplă în România. Vă rog să reţineţi, am vârsta de 82 de ani şi poate şi din mica mea contribuţie, impozite şi taxe, îi asigur salariul acestui primar.

 

 În perioada mandatelor, domnul primar şi-a construit o vilă şi, să nu exagerez, un domeniu (se poate verifica). Rog să fie întrebat: Ce coincidenţă există între bunurile pe care le-a dobândit şi firmele care au executat lucrările la Primăria comunei Pietrari, Şcoala Generală, firma de termopane care a asigurat tâmplăria şi firma de construcţii metalice în relaţia cu conacul său? Oare nu există conexiuni şi bănuieli? Relaţia mea cu primarul nu este de a condamna, ci de îndreptare a lucrurilor în administraţia comunei Pietrari”.

articol complet la Jurnal de Dambovita : http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–abuzuri-si-amenintari-in-primaria-pietrari,30358.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.