Isi declara „scarba” fata de „oile” care protestau in Piata Victoriei. Averea impresionanta a clanului Tutuianu. Noul ministru al Apararii este foarte bogat

0
249

In noul Guvern PSD-ALDE se afla cativa ministri care se pot lauda cu averi impresionante. Printe acestia se afla si Adrian Tutuianu, proaspat numit ministru al Apararii.

Unul dintre cei mai bogati ministri este Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri. Tanarul, care s-a remarcat prin pictoriale in reviste glossy, se remarca si prin cele 9 proprietati in Corbeanca si Bucuresti, ceasuri de 17.000 de euro, o masina de lux si o motocicleta de viteza.

Averea sa nu il poate intimida insa pe Adrian Tutuianu, ministrul Apararii, precizeaza Stirile TVR. Acesta se poate lauda cu 7 terenuri, printre care se numara cinci hectare de padure si un teren agricol de aproape 5.000 de metri patrati. La acestea se adauga 6 imobile, 3 masini si venituri anuale de peste 230.000 de lei si 8.700 de euro. Ce-i drept, o parte din aceasta avere apartine fiicei, Ruxendra Tutuianu, dar si sotiei sale.

In timpul protestelor din iarna, Ruxandra Tutuianu i-a catalogat „oi” pe manifestantii din Piata Victoriei.

mai mult la :  www.aktual24.ro/isi-declara-scarba-fata-de-oile-care-protestau-in-piata-victoriei-averea-impresionanta-a-clanului-tutuianu-noul-ministru-al-apararii-este-foarte-bogat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.