Interviurile Gazetei: Daniela Coman, managerul fabricii de înghețată Cicom, sotia fostului primar al Pietrariului, despre succesul unei afaceri

0
274

Înghețata Cicom a devenit un brand pentru județul Dâmbovița, sortimentele produse în fabrica de la Târgoviște fiind vândute în aproape toate lanțurile mari de supermarketuri din România, dar și în țări din toată lumea.

Daniela Coman : „În timpul sezonului, la noi lucrează 135 de salariați, iar în extrasezon 85. Toți cei care lucrează aici sunt oameni tineri, dispuși să facă tot ceea ce le stă în putere ca totul să meargă bine. De asemenea, toată familia mea este implicată aici. Întotdeauna, și soțul meu, carea fost primar la Pietrari a știut ce se întâmplă aici.”

Despre succesul unei afaceri care s-a transformat într-un bussiness de succes, prin pasiune și muncă, ne povestește Daniela Coman, managerul firmei, într-un interviu acordat, în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviței.

Cum a pornit afacerea Cicom?

-Firma a fost fondată în 1993 de către soțul meu, împreună cu fratele lui. De aici și numele de Cicom, Cornel și Ionuț Coman. S-a întâmplat să rămână doar Cornel și a trebuit să luăm toată afacerea în primire. La început nu a fost înghețata, ci produse congelate și refrigerate la Pavcom.

Din 2002, am început fabricarea înghețatei, deci avem o experiență de 14 ani în urmă. Nimic nu a fost simplu. Totul s-a făcut cu eforturi foarte mari, pentru că afacerile curate se fac cu eforturi mari.

mai mult la :  www.gazetadambovitei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.