Interviu cu d-na Teodorescu de la Râu Alb despre pericolele inundatiilor in acest an si promisiunile autoritatilor locale

1
252

D-na Teodorescu de la Rau Alb ne-a acordat astazi un interviu.

Dansa a trimis o sesizare primarului de la Râu Alb, dl. Catalin Preda si spera ca acesta si firmele care se ocupa de regularizarea albiei raului Râu Alb se vor tine de promisiuni in asa fel incat gospodariile satenilor sa nu mai fie distruse ca in fiecare an de inundatii.

Familia Teodorescu are o casa de vacanta in satul Râu Alb din Dambovita. Albia raului trece prin apropierea casei sale si se observa o erodare a terenului propietatii sale de la Râu Alb; erodare care este din ce in ce mai accentuata de la an la an.

Dansa doreste ca albia raului sa fie schimbata in asa fel ca propietatile si gospodariile localnicilor sa nu mai fie afectate de inundatii. Asa cum sa procedat dealtfel putin mai jos in satul Pietrari.

D-na Teodorescu crede in buna credinta a primarului si a autoritatilor locale. Dansa stia ca reparatiile de la albia raului Râu Alb vor dura ceva timp pentru ca este vorba de o distanta de 300 de metri, unde autoritatile locale si firma care a primit aceasta lucrare vor trebui sa intervina cu uitilaje si aparate grele pentru  a rezolva aceasta problema.

Primarul de la Râu Alb , dl. Catalin Preda, promite in scrisoarea sa (vezi scrisoarea mai jos ) , ca vor incepe lucrarile la albia raului imediat ce vremea o va permite.

D-na Teodorescu este convinsa ca promisiunile primarului, a firmei de constructii din Vacaresti si a semnatarilor scrisorii de mai jos vor fi respectate

"Nu cred ca primarul se  joaca cu agoniseala unor oameni si cu promisiuni date unor oameni care stau acolo. Sint promisiunile date de oameni care stau in varful unei comunitati si care trebuie sa fie responsabili pentru ceea ce promit " ne-a daclarat dansa.

D-na Teodorescu este hotarita "Daca nu se vor respcta aceste promisiuni, vom merge mai departe si vom publica nerespectarea acestora, pentru ca toata lumea sa stie".

Aici este raspunsul primariei de la Râu Alb semnata si de primarul Catalin Preda
(click pentru a citi aceasta scrisoare)

aici despre inundatiile de la Râu Alb de anul trecut :

In acest videoclip de la secunda 1:36 : despre  localitatea Râu Alb din Dâmbovita, unde apele unui parau au rupt un sens de mers din Drumul Judetean 712, iar aproximativ 30 de gospodarii au ramas izolate dupa ce un pod a fost deasemenea rupt.

Aproape 30 de familii au ramas izolate, mai multe gospodarii au fost inundate si sectoare de drum afectate in nordul judetului Dambovita, iar alimentarea cu apa a fost intrerupta in trei localitati, ca urmare a ploilor torentiale din noaptea de vineri spre sambata.

Sa ne aducem aminte de inundatiile de anul trecut din august de la Pietrari si Râu Alb…

1 COMENTARIU

 1. dna teodorescu are dreptate.
  neam saturat sa vie apa in fiecare an…
  sa faca primaru preda ca la pietrari, sa niveleze si sa puie diguri

  acolo de ce sa putut

  primaru preda e de la pdl, sa vb cu basescu

  inundatii anuale si ne mor vitele
  si bani pierduti

  mari un loclanic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.