Infrastructura rutiera, o mare problema

0
210

La Rau Alb, Una dintre promisiunile electorale ale primarului de la Rau Alb, in mandatul ce urmeaza sa-l incheie, a fost modernizarea infrastructurii rutiere. In urma unei discutii purtate cu edilul Mihaloiu Petre, acesta a tinut sa afirme ca doar in proportie de 50% modernizarea drumurilor a fost realizata, dar si cu un real sprijin al Consiliului Judetean Dambovita.

La capitolul drumuri, la Rau Alb mai sunt multe de facut. Mai mult, comuna Rau Alb se afla la aceeasi distanta atat de ..

La Rau Alb, au fost finalizate lucrarile de inlaturare a efectelor viiturilor. Drumul judetean DJ 712A a fost afectat in trei puncte, dar situatia a devenit acum de domeniul trecutului. Odata cu venirea primaverii, acolo unde este necesar, se va asfalta. Vorbind in ansamblu despre interventiile facute, putem enumera gabioane, aparatori de mal, rigola. Valoarea lucrarilor se ridica la 7,5 miliarde lei, bani proveniti de la Consiliul Judetean. Panouri solare Preda Catalin, primarul comunei Rau Alb, a declarat ca s-a semnat contractul cu Ministerul Mediului pentru proiectul ce presupune montarea panourilor solare. De aceasta investitie vor beneficia sediul administrativ al comunei si scoala. Valoarea proiectului este de aproximativ cinci miliarde lei. Gradinita Noua Un obiectiv ce, in curand, va fi finalizat va fi gradinita localitatii. Preda Catalin a precizat ca se lucreaza la finisaje. Doreste ca noul an scolar sa debuteze in aceasta locatie. Finantarea vine de la Inspectoratul Scolar Dambovita. Baza sportiva, in curs de finalizare Baza sportiva din Rau Alb se apropie de finalizare. Mai este nevoie doar de turnarea suprafetei de joc. La aceasta se adauga finisajele si parcarea. Baza sportiva este realizata pe OG 7. Valoarea proiectului este de aproximativ 4 miliarde lei. Proiecte pentru reabilitarea drumurilor In cadrul Programului 10.000 de kilometri, administratia publica a comunei Rau Alb a depus un proiect ce presupune modernizarea Strazii Ciobanesti. Drumul Rau Alb – hotar cu comuna Runcu, pana la Brebu – 3,2 kilometri reprezinta un alt proiect depus. Pentru DC 133 Rau Alb de Sus – Brebu s-a intocmit un alt proiect. Legatura cu Barbuletu, aproximativ 1060 metri constituie obiectul unui alt proiect, depus si acesta.

.citeste toata stirea

….Infrastructura rutiera, o mare problema

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here