Indicatoare scrise greşit: Din Râu Alb a ieşit Rău Alb, iar din Bărbuleţu a ieşit Bârbuleţu

0
279


În dorinţa de a termina cât mai repede ce aveau de făcut, drumarii de la Secţia Drumurilor Naţionale din Dâmboviţa, au dat-o-n bară. Pe unele indicatoare de informare au scris greşit numele localităţilor. Secţia Drumurilor Naţionale din Dâmboviţa a schimbat indicatoarele în urmă cu doi ani, atunci când a fost reabilitat Drumul Naţional 72 A Târgovişte – Câmpulung.

Din Râu Alb a ieşit Rău Alb, iar din Bărbuleţu a ieşit Bârbuleţu. Mulţi idntre localnicii care trec zilnic pe lângă ele nici măcar nu au observat că sunt scrise greşit.

Greşeala a fost caracterizată de conducerea Secţiei de Drumuri Naţionale ca u nincident izolat. “A fost o greşeală de tipărire, dar după ce nea-i anunţat dumneaoastră deja a fost remediată. Mai aveţi cunoştinţe şi în alte părţi să fie la fel? Nu”, a declarat Relu Popescu, director SDN Dâmboviţa.“În cazul constatării unor deficienţe sau modificări ale indicatoarelor de informare şi orientare, Poliţia Rutieră efectuează informări către administraţia publică locală pentru  remedierea acestora”, a declarat agent Raluca Florescu, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

 

sursa :

GALERIE FOTO Indicatoare scrise greşit la intrare în Târgovişte, dar şi pe DN 72 înspre Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.