Incearca Coman sa-l treaca pe Popescu la PNL? FLORIN POPESCU, CETĂŢEAN DE ONOARE AL COMUNEI PIETRARI!

1
277

Vineri, 19 iulie, deputatul Florin Popescu va primi titlul de cetăţean de onoare al comunei Pietrari pentru interesul şi dăruirea cu care s-a implicat în rezolvarea problemelor cetăţenilor acesteia.

Este de lăudat faptul că, primarul localităţii, Coman Cornel, face un asemenea gest într-o perioadă în care Florin Popescu se află în opoziţie şi este “vânat” de către mai mulţi …adversari politici. Acest lucru demonstrează că este un om vertical care nu se teme şi nu îngenunchează în faţa presiunilor.

Acordarea titlului de cetăţean de onoare a fost votată de către Consiliul Local într-o şedinţă anterioară.

FLORIN POPESCU, CETĂŢEAN DE ONOARE AL COMUNEI PIETRARI!

1 COMENTARIU

  1. Imi aduc aminte ca la una din emisiunile de pe Columna tv ,emisiuni in care primarul Coman …sarea din politica in fotbal ,de la cascavele din lapte(ca parca s-ar face si din…paie) la…. vacile care regenereaza….laptele etc…. facand un fel de amestec din care nimic nu prea se intelegea,acest” multifunctional” edil acuza pdl-ul si chiar pe dl fost presedinte al consiliului judetean Dambovita.Stim cu totii ca dl.Popescu a fost stalpul de sustinere in tot ceea ce s-a facut la nivelul comunei Pietrari si atunci ma intreb, de ce primarul Pietrariului nu a avut curajul sa recunoasca,la timpul potrivit a se intelege, …meritele acestui distins domn?De ce nu l-a facut cetatean de onoare al comunei pe timpul cand acesta era la ….putere?Acum se crede un …unul mai tare ca el,adica unul din caruta puterii,si-i arunca un …colac de salvare,un fel de … o manuta de ajutor pentru ca-i in opozitie?Eu cred ca dl.Popescu merita acest titlu de cetatean de onoare si-l va accepta cu mare placere ,insa nu cred ca va acepta invitatia de a intra in randurile pnl-lui si…bineinteles in gasca usl.Nu cred ca dl. Popescu este un vanator al puterii,unul care tradeaza asa cum unii au facut trecand de la taranisti la …penelisti numai pentru a castiga…putere.Sunt convins ca dl.Popescu ramane politicianul corect si nu se va apleca dupa..”osciorul”aruncat de primarul Coman”,adica dupa o eventuala invitatie a acestuia de a-l trece in randurile actualului pnl,un partid manzgalit,un partid amestec cu de toate pentru …toti,un fost partid format din membri….adevaratii liberali,iar acum transformat, de iresponsabilul presedinte pnl a se intelege, intr/o pista de aterizare pentru toti…penalii.Din acest punct de vedere imi permit sa spun ca dl.Popescu se va gandi de mai multe ori inainte de a accepta vreo eventuala invitatie venita din partea …”liber/ului”primar al Pietrariului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.