in Jurnalul de Dambovita: Va mai amintiti gramada de gunoaie situata in comuna Barbuletu, sat Barbuletu chiar la intrarea in catunul Cetatuia ?

0
185

sursa : Va mai amintiti gramada de gunoaie situata in comuna Barbuletu, sat Barbuletu chiar la intrarea in catunul Cetatuia ?

Va mai amintiti gramada de gunoaie situata in comuna Barbuletu, sat Barbuletu chiar la intrarea in catunul Cetatuia ? Ei bine, daca mai avansam spre nord circa 200 m, in catunul Lunca vom intalni o minunata dugheana care apartine unui posesor de Mercedes ML respectiv Marele G***. Primarul PDL – Marian Alexe si rudele sale angajate in primarie a pornit o puternica ofensiva pentru colectarea taxei de habitat pentru a fi adusa ofranda lui Carnat (Presedintele CJ D-ta) sub pretextul ca nu mai are fonduri pentru beneficiarii de asistenta sociala.

Revenind la G*** … langa dugheana acestuia situata la circa 5 m de raul Barbuletu, angajatii sai arunca toate gunoaiele in apa sau le incendiaza si arunca resturile in apa. Oricum am spune tot poluare se numeste si lipsa de bun simt. Se pune intrebarea in ce scop foloseste primarul beneficiarii de ajutor social, in condiitile in care comuna este infectata de gunoaie si inotam in noroaie inclusive pe asfalt ca in timpul lui Mihai Viteazul.

De ce nu aplica sanctiuni unuia ca G*** pentru poluarea mediului sau de ce nu sesizeaza Garda de mediu daca nu are competenta materiala. Cum este posibil ca in comuna Barbuletu atunci cand vine in control Garda financiara sau DSP-ul toate magazinele sa fie inchise. Primarul este total iresponsabil fiind preocupat sa fie sluga umila a lui Carnat si mai putin sa-si sprijine cetatenii. Dar ce putem oare cere de la un primar care la randul sau a facut parte din lumea comerciantilor de carton fiind barman intr-o dugheana. Pacat de aceasta comuna care poate oferi o oaza de liniste departe de stresul oraselor…

sursa : Va mai amintiti gramada de gunoaie situata in comuna Barbuletu, sat Barbuletu chiar la intrarea in catunul Cetatuia ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here