In curand in tot judetul Damovita: Nu plăteşti gunoiul, rămâi cu casa în beznă

1
245

Taxa de habitat va fi încasată de anul viitor pe aceeaşi factură cu energia electrică. Autorităţile s-au gândit la această soluţie, în încercarea de a debloca programul pilot în România privind colectarea centralizată a gunoiului, care s-a împotmolit la plată.

Dâmboviţenilor li s-a mai pregătit o surpriză. În premieră în România, banii pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer de la populaţie se vor încasa pe aceeaşi factură cu energia electrică.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, organismul din care fac parte toţi primarii celor 89 de localităţi din judeţ, plus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a făcut propunere pentru achiziţionarea serviciului de încasare a taxei de habitat şi Poştei Române, însă doar Electrica SA a răspuns favorabil.

Ing. Nicolae Nedelcu – directorul Sucursalei de Furnizare a Energiei Electrice Dâmboviţa a confirmat faptul că se poartă negocieri în acest sens. „Sperăm ca programul să poată fi implementat de la 1 februarie. Cetăţenii vor avea posibilitatea, datorită codului de bare imprimat pe factură, să plătească la casieriile noastre, dar şi la bănci, ATM-uri ori la Poşta Română”, afirmă ing. Nicolae Nedelcu.

Edilii nu vor condiţionări

Primarii i-au anunţat deja pe oameni că vor plăti gunoiul odată cu factura de curent şi le-au atras atenţia că riscă să fie debranşaţi de la reţeaua de energie electrică dacă nu vor achita… gunoiul. Dragoş Vlădulescu – edilul de la Dragomireşti a fost primul care i-a avertizat pe locuitorii comunei asupra acestor consecinţe

sursa si articol complet la:

….Nu plăteşti gunoiul, rămâi cu casa în beznă

1 COMENTARIU

  1. asa mai pezevenchilor sa va puneti voi salarii cat mai nesimtite,ca doar na, mergeti cu companiile pe pierderi ,iar salariile voastre sunt cat se poate de nesimtite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.