In cinci ani, Comuna Pietrari a crescut cat altele in 20 (arhiva 2010)

4
358


Desi s-au scurs mai putin de cinci ani de la infiintare, comuna Pietrari poate rivaliza, din punct de vedere edilitar, cu multe unitati administrativ-teritoriale cu “vechime” din judet. Este, in primul rand, meritul primarului Cornel Coman si al echipei pe care o conduce, dar si rezultatul unei activitati eficiente, pragmatice.
    Ca proiect principal aflat in curs de executie, primarul Cornel Coman a nominalizat amenajarea sediului primariei, o investitie de 12 miliarde de lei, deplin justificata, avand in vedere ca institutia functioneaza in conditii improprii, in caminul cultural.
    “Dorinta noastra – a precizat primarul Comunei Pietrari – este sa inauguram sediul pe data de 20 iulie, adica de Ziua Comunei. Vom depune toate eforturile pentru a ne muta cat mai repede in casa noua, intr-un spatiu in care care sa ne putem desfasura activitatea administrativa in conditii civilizate”.
    Tot la Pietrari este in constructie o gradinita, pentru finalizarea lucrarilor fiind nevoie de un miliard de lei si este necesara amenajarea unui sediu nou pentru postul de Politie. La fel, este nevoie de un dispensar modern.
    Atat primarul Cornel Coman, cat si cetatenii sunt constienti ca nu totul poate fi facut peste noapte, dar nici nu se lamenteaza ca “este criza economica“. Asa se explica numeroasele demersuri pentru a obtine finantari cat mai mari si din cat mai multe surse posibile. Spre exemplu, cu finantare prin Ordonanta 7, a fost construit un pod rutier, unul este in curs de executie si pentru un al treilea se asteapta aprobarea fondurilor.
    A fost promovat si aprobat un proiect de indiguire pe Raul Alb, 60% din finantare urmand sa fie asigurata prin Fondul de Mediu, 24% de la Consiliul Judetean Dambovita si 16% de la Consiliul Local.
    Marea provocare pentru primarul Cornel Coman ramane accesarea fondurilor structurale, prin promovarea unui proiect integrat, elaborat in asociere cu Primaria Vulcana Bai.
In cinci ani, Comuna Pietrari a crescut cat altele in 20

4 COMENTARII

  1. Hai ca esti tare d-le Alin, nu gasesti? .Chiar daca nu sunt de actualitate macar cei de la redactie ne fac sa intram pe acest seite pentru ca noi sa ne aducem aminte de unele persoane care totusi merita.Eu personal nu prea sunt deacord cu unele escapade ale d-lui Primar,dar de ce sa nu recunoastem ca asa este.Nu a reusit fostul primar sa gandeasca in timpul mandatului ce a facut acesta in doi ani,iar trecutul uneori ne invata ceea ce trebuie sa facem in prezent.
    O ZI BUNA!

  2. un sfat pentru locuitori. ar fi bine daca primarul acestei comune ar mai prinde cel putin doua mandate ca sa realizeze mult mai mult pentru aceasta comuna.daca vreti binele comunei sprijinitil pe acest primar care se vede ca realizeaza mult. bebe hirciu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.