Ilegalitățile din consiliile locale, sub lupa autorităților- în cazul Pietrari a fost sesizata Prefectura Dâmbovita

0
287

Situații tensionate în consiliile locale Pietrari, Găești și Vulcana Pandele! Forurile administrative ale celor trei localități se află în centrul atenției autorităților din cauza orgoliilor politice ale celor care ar trebui să asigure buna funcționare a activității.

a5

„La inițiativa primarului Cornel Coman, Consiliul Local a decis încetarea nelegală mandatelor a doi consilieri. Am sesizat Prefectura, am înțeles că domnul subprefect Jîjîie va ataca în instanță pentru nelegalitate hotărârile adoptate de Consiliul Local Pietrari. Fac apel la PNL să înceteze cu asemenea proiecte de hotărâri. Deciziile Curții Constituționale produc efecte pentru viitor, nu au efect retroactiv. Acțiuni de tipul acesta nu fac decât să genereze stări de tensiune în consiliile locale și să împiedice buna funcționare a activității”, a spus președintele CJ, Adrian Țuțuianu.

http://db24news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2358:ilegalitle-din-consiliile-locale-sub-lupa-autoritilor&catid=4:actual&Itemid=5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.