Idei de afaceri: Plantatiile cu arbusti fructiferi!

2
536

Cultivarea de arbusti fructiferi este una dintre putinele afaceri care au ramas inca neexploatate in judetul Dambovita. Cererea este cat se poate de mare, mai ales in mediul urban, iar concurenta practic nu exista! Investitia intiala este nesemnificativa. Desigur depinde de cat teren dispuneti, de ce tip de arbusti doriti sa cultivati si de la ce nivel doriti sa demarati afacerea. Dar, spre exemplu, daca doriti sa porniti afacerea ca o activitate de weekend, cu 150 de euro va puteti asigura o cultura de 450 de arbusti fructiferi.

Idei de afaceri: Plantatiile cu arbusti fructiferi!

2 COMENTARII

  1. Bun articol si necesar pentru unii care sunt interesati de asemenea mici afaceri,insa imi permit sa intreb,nu aveti subiecte fierbinti cu privire la campania electorala?.Ar fi indicat,parerea mea,mai ales in aceasta perioada sa postati articole cu stiri „reci si calde” referitor la acest subiect.Sunt curios sa stiu cu ce promisiuni vin cei care lupta pentru a-si pastra”ciolanul” sau ce noutati aduc cei care-l vor.

  2. Cu 150 euro cultivi 450 arbusti fructiferi. Bun ! 150/450=0,333 euro
    0.333 euro * 4,4 = 1,46 lei
    Putem rotunji pretul: 1,5 lei , pretul unei plante la achizitionare!!! Se poate da si adresa DE UNDE se poate achizitiona la acest pret plantele (in afara de capsun) ?
    Cumpar si eu : 0737453052 Astept oferte! Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.