Hopa ! Ţuţuianu, senator PSD de Dâmbovita, va fi Dumineca la Barbuletu si la Pietrari

4
327

Pai parca spuneau cei de la PSD ca nu o sa-l sprijne pe nea Cornel de la Pietrari , ca PSD’ul va avea candidat prorpriu pen’ca dom Coman edil de PNL, s-a dat cu PDL’ul.. Uite aici:  PSD va susţine candidatul propriu la alegerile de la Pietrari şi nu va merge pe o candidatură comună cu actualul edil.

Iar la Barbuletu din cate stim nu (mai) exista organizatie PSD. Sau nu ?

Oricum daca vreti sa va trageti in poza cu dom senator , asta e programul :

Programul deplasărilor în judeţ din următoarele zile:

Sâmbătă, 26 noiembrie – întâlniri cu dâmboviţenii din Găeşti

Duminică, 27 noiembrie – Pucheni, Văleni, Bărbuleţu, Pietrari

sursa este blogul personal al lui Ţuţuianu aici :
….

În teritoriu

4 COMENTARII

  1. dl. Tun/tuia/nu a ramas cu limba scoasa de cand partidul(mari/ni/mia/ sa/ partid /ul/psd)l-a eliminat pe dl.Geoana sau se linge(s-a lins) pe „buze” ca in partid exista un fel de furtuna provocata de sefu si de frica a inceput deja o campanie stil Ponta .Aproape toate di/scursurile „mnealui seamana leit cu ale sefului pesedeilor.Amandoi au cate/un singur scop ;Ponta:jos Basescu,Tutuianu :jos Popescu.Atat , nimic constructiv si benefic!

  2. D”mnilor, mai devreme ati postat o poza cu dl.Tutuianu in care era cu limba scoasa ,nu inteleg de ce ati schimbat/o.Cauza nu cred ca este vizita”mnealui pe Valea Raului Alb si de teama….Oare?,va rog schimbati/o ,asa ne putem da seama la cine anume face acel gest(limba scoasa) sau poate asa isi saluta colaboratorii din usl si noi nu stim.

  3. Tare curios sunt sa aud cu ce discurs vine dom”Tutuianu si cum il va combina cu” salutul” „mnealui.Daca incepe jos …cu stim noi cine sau ne povesteste modul de excludere acelor neperformanti oameni politici din partid ,ex. asa zis caz Geoana (cei cu performanta in coruptie si hotie ramanand neatinsi ex.nastase,hrebengiuc,dragnea,voicu,etc…),mai bine ne-ar saluta inca de acum cu gestul din poza si am fi lasati in continuare cu „linistita” noastra politica pe care nu reusim s/o intelegem inca din anii”90 pentru ca de fiecare data cei care vin la putere ,vin cu politica lor personala numai de „mnealor inteleasa. ps:
    nu cred ca „nea Cornel „are nevoie de sprijinul usl .Adevaratul sprijin sunt cetatenii,nicidecum baile de discursuri mai ales pesediste,iar daca poza era atasata alaturi de cea a edilui din Pietrari ne puteam da seama cam cum isi”respecta” acest domn(domni pesedisti) colaboratorii din alianta USL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.