Hopa ! S-a finalizat lititatia pentru biroul de turism din Pietrari. Ce ati fi facut dvs. dragi cititori cu 664.495 de RON, pentru comuna Pietrari ?

1
276

Infiintare Centru de informare turistica in localitatea Pietrari pentru promovarea obiectivelor turistice din comunele Pietrari, Voinesti si Vulcana Bai si dotarea acestuia.

Asa va arata cladirea Biroului de informare turistica de la Pietrari

Iar in fata va fi un totem , un fel de stilp metalic:

Cine o fi castigat acest contract GRAS de 664.495,00 RON ?

Si înca ceva, cati bani au luat Forum Art pentru planuri si deviz ? De curiozitate ?

Daca stiti ceva, contacti-ne !

sursa : http://www.e-achizitii.com

1 COMENTARIU

  1. Cred ca anumite capete seci ale unor primari judeca in functie de” super/vaca care genereaza un alt soi de lapte” .Tara,de fapt comuna pentru ca de Pietrari este vorba, arde si este parjolita la propriu,cetatenii nu au apa,puturile au secat,deci este vorba de APA care este vitala,iar domnului edil ii arde de investit „brumulita” de bani in ceva de care nimeni la momentul actual nu are nevoie.Acest primar se scarpina in ,,,,kkk…r cand de fapt mancarimea o are in cap.Pai ,acesti bani nu puteau fi folositi la lucrarile unor forari (de ex.)mai adanci pentru apa(macar),daca la alte lucrari legate de reteaua de apa potabila sunt numai vorbe si promisiuni?.Oare comuna Pietrari nu are un consiliu local,consilierii nu au nimic de spus sau majoritatea sunt din partea triunghiului distrugator usl.Domnilor ,treziti-va si utilizati banii,care dupa cum se observa sunt din ce in ce mai „scumpi”,in proiecte de maxima necesitate pentru si in interesul cetatenilor,nu pentru damblaua unora care au mintea in bocanci,nicidecum acolo unde trebuie.

    „Ar trebui un birou de informare pentru unii care dupa un chef sau mai multe, nu mai stiu directia catre casa”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.