Hopa ? Cornel Coman a iesit la cumparaturi pentru primaria din Pietrari. Are in portofel 664,495.00 RON

3
265

Interesant, cum se va face licitatia. Va fi o licitatie  corecta ?

Ia ganditi-va , sint in joc 664.495,00 RON ?

Denumire contract: Infiintare Centru de informare turistica in localitatea Pietrari pentru promovarea obiectivelor turistice din comunele Pietrari, Voinesti si Vulcana Bai si dotarea acestuia.

COMUNA PIETRARI (PRIMARIA PIETRARI DAMBOVITA) / Dambovita

Lucrari  /  Infiintare Centru de informare turistica in localitatea Pietrari pentru promovarea obiectivelor turistice din comunele Pietrari, Voinesti si Vulcana Bai si dotarea acestuia.

sursa : http://www.e-achizitii.com/view_anunt.php?id_anunt=421301

664,495.00 RON
Tip procedura Cerere de oferta
Criteriu de atribuire oferta avantajoasa d.p.d.v economic
Data limita depunere oferta 20-07-2012  /  10:00 ( 13 zile si 18 ore ramase )
Data deschidere oferta 20-07-2012  /  12:00
Termen limita depunere contestatie pentru anunt si DA    
Calcul termen limita depunere contestatie pentru acte de care s-a luat la cunostiinta la data de …        
Documentatie de atribuire
Antemasuratoare Pietrari_PT.pdf
Antemasuratoare arhitectura PT_Pietrari.doc
IE_Liste Pietrari.doc
IS_IT_Liste Pietrari.doc
Pietrari_Arhitectura_Planuri_2011_11_22.zip
313_Pietrari_Caiet de sarcini_21 nov 2011.doc.p7s
313-IUN_PIETRARI_Formulare.doc.p7s
313-IUN_PIETRARI_Clauze contractuale.doc.p7s
FisaDate_No45981_IP.pdf

3 COMENTARII

 1. Imi cer iertare daca cu dioptriile mele nu vad bine,insa un lucru nu-l „alicesc”,este vorba de 664(virgula)495 roni sau 664(punct)495?.Daca este prima varianta, dl-lui Coman nu -i ajung intr/o buna noapte pentru…. petrecere cu multaaaaa ….ameteala ,iar daca este vorba de a doua, cea cu”punct” si acest domn doreste sa-i investeasca in” Lucrari / Infiintare Centru de informare turistica in localitatea Pietrari pentru promovarea obiectivelor turistice din comunele Pietrari, Voinesti si Vulcana Bai si dotarea acestuia” ,inseamna ca ,acest Primar,a luat-o pe….”aratura” mai rau ca cei care vor puterea absoluta indiferent pe ce calca,fie pe constitutie,fie pe CCR,FIE pe…. BUNUL SIMT,ETC,ETC…. .Eu credeam ,sincer vorbind,in „Romania Bunului Simt” ,lozinca/USL/minciuna lansata de chiar ierarhicii acestui primar in care s-a scaldat multa vreme ,iar nu dupa mult timp ne-au demonstrat ca Romanii au bun simt in comparatie cu cei care vorbesc sa nu adoarma(cazul dl-ui Antonescu ,seful PNL ,care tot …visa ).Revenind la cazul de fata nu-mi ramane decat sa spun ca celebrul poliPITICOpolitician Coman ar trebui sa utilizeze acesti „bani de buzunar” in cu totul alte proiecte ,iar unul dintre acestea de o necesitate cruciala pentru cetateni este….. APAAAAAAAAAA,deci folositi toata inteligenta de un viitor”””” sef „”””PNaL Dambovita in folosul si interesul cetatenilor,nu faceti „PALATE” de fatada pentru o fotografie buna a comunei,ci indepliniti doleantele si cele necesare cetatenilor.Asta consider eu o RomaniA(Comuna)bunului simt!!!

 2. si noi zicem tot asa

  Corneleeee !!!!!!
  vrem canalizare bre nu centre turistice ca oricum nu vine nici dracu la noi pina nu faci tu drumurile
  sint gauri in drum cat vaca baaaaa

  vrem apa si canalizare ca ne miros cururile baaaa

  lasa-ne lasaaaaa ne

  Gugulete suparat

 3. Apropo dl.Primar ,acest”buzunar doldora”nu-l lasati la indemana tractoro/contabilo/casieristilor sau sa nu-i uitati cumva pe jos asa cum ati declarat in urma controlului Curtii de Conturi in care sustineti ca banii disparuti , ascunsi in buzunarul t.c.c, au fost defapt uitati pe jos si gasiti ulterior de cel care invarte volanul tractorului in sensul invers ,adica virati in buzunarul propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.