Ha, ha , ha :)) ! Don Corleone de Pietrari… DE ZIUA COMUNEI…

1
221

Ha, ha , ha …  Cu vacile care genereaza lapte , si cresterea animalelor din emisunea fructificata care atunci cind eram eu copil…

Hai sa traiesti don’ Coman… Ce-am mai ras :)))


Sarbatoarea a rasunat la sfarsitul saptamanii trecute in mai multe localitati din judetul Dambovita. Cetatenii din 4 localitati: Titu, Pietrari, Gura Ocnitei si Gaesti s-au imbracat in haine de sarbatoare si au iesit la dans sarbatorind zilele localitatilor amintite chiar de Sfantul Ilie. La Pietrari muzica si voia buna se auzeau din toate colturile.

     In comuna Pietrari se mananca cel mai bine cashul afumat, acesta este motivul pentru care gaseai la tot pasul aceasta specialitate traditionala din zona. Locuitorii comunei Pietrari au sarbatorit ziua comunei pana seara tarziu. Acestia au petrecut inlocuind grijile si nevoile cu muzica si voia buna care se simteau la tot pasul de Sfantul Ilie in comuna Pietrari.

Sursa :

DE ZIUA COMUNEI PIETRARI…

1 COMENTARIU

  1. Vai vacile noastre ,degeaba au” generat” lapte din belsug din care s-a facut casul si au crescut unii cu capul in sac,iar acum cu ochii acoperiti sa nu patrunda soarele care” genereaza caldura si raze” vine si ne arata cam ce primar a iesit din laptele” generat” de vacile care de atata timp se chinuie sa” genereze „lapte .Dom Primar,cu stima si respect fata functia pe care ne-o” generati „de cativa ani v-as ruga sa va lasati de consumat cas,vad ca diminueaza din productia de idei si ne cam lasati masca la capitolul exprimare.Probabil ati consumat prea mult cas/dulce/afumat cand erati copil,un cas „generat” de vreo „pupaza”,nicidecum de o vaca care produce lapte.Lasati si politica ca dauneaza grav inteligentei si s-ar putea sa nu aveti niciun leac.Cu asa politicieni si vacile se vor supara si sa nu avem marea surpriza , ” boicotare” , adica refuza sa mai” genereze ” lapte……..dom”CORLETONTE de Pietrari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.