GROAPĂ ADÂNCĂ DE 2 METRI, APĂRUTĂ PE DJ 712 A, ÎN COMUNA RÂU ALB

0
291

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, respectiv ploile abundente, drumul judeţean 712 A a fost avariat pe o porţiune de 4 metri, la intrarea în localitatea Râu Alb, formându-se astfel o groapă cu adâncimea de 2 metri, pe sensul de mers Bărbuleţu – Râu Alb.

raualb

Poliţiştii monitorizează traficul rutier, precum şi starea carosabilului, circulaţia vehiculelor desfăşurându-se pe un singur sens de deplasare.

În condiţiile producerii unor fenomene ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere (burniţă, lapoviţă, ninsoare sau ceaţă), poliţia dâmboviţeană recomandă conducătorilor de vehicule să manifeste maximă prudenţă şi să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie.

Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară pe un singur sens de mers în zonă.

RAUALB

”Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, respectiv ploile abundente, drumul judeţean 712 A a fost avariat pe o porţiune de 4 metri, la intrarea în localitatea Râu Alb, formându-se astfel o groapă cu adâncimea de 2 metri, pe sensul de mers Bărbuleţu – Râu Alb. Poliţiştii monitorizează traficul rutier, precum şi starea carosabilului, circulaţia vehiculelor desfăşurându-se pe un singur sens de deplasare”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

mai mult la :  GROAPĂ ADÂNCĂ DE 2 METRI, APĂRUTĂ PE DJ 712 A, ÎN COMUNA RÂU ALB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.