Gabriel Plăiașu, cetățean de onoare al comunei Pietrari!

1
236

Sedinta de Consiliu Local, cu decernarea premiilor persoanelor in varsta de 80 de ani, cuplurilor cu 50 de ani de casatorie si tinerilor care au implinit 18 ani, slujba de vecernie in ajun de Sf. Ilie, cu participarea unui sobor de preoti in numar de 11 (si un cor care a cantat dumnezeieste) si conferirea titlurilor de cetatean de onoare unui numar de 3 personalitati, Maria Vlad, Anghel (post-mortem) si Gabriel Plaiasu (ex-deputat si presedinte PNL Dambovita, care a contribuit semnificativ la dezvoltarea comunitatii). Acesta a fost programul desfasurarii “Zilelor Comunei Pietrari” (Festivalul Casului Afumat), prima zi fiind dedicata reuniunilor festive.

De Sf. Ilie, in cea de-a doua zi a manifestarilor, sute de oameni au luat cu asalt locatia desemnata a gazdui seria concertelor unor artisti de renume de muzca populara, seria manifestarilor incheindu-se cu un superb foc de artificii, toti participantii fiind placut impresionati de cele doua zile de sarbatoare oferite, mai ales ca fondurile alocate nu au provenit din bani publici, ci doar din sponsorizari, asigurate de insusi primarul comunei Pietrari, Cornel Coman.

P.S: Desi s-a autoinvitat, de la Cabinetul presedintelui CJD, Adrian Tutuianu n-a mai aparut! Normal, primarul e din opozitie!

Gabriel Plăiașu, cetățean de onoare al comunei Pietrari!

 

1 COMENTARIU

  1. Un sobor de 11 preoti?cate lovele or fi incasat saracutii ,si tot din buzunarul lu’dom’primar?pai de unde o fi avand atata banet si dom’primar de a sponsorizat „casul afumat”si soborul format din 11 popi?Acu’sa nu spuna ca acestia au fost adusi de catre prietenul dansului,popa Costica,si sponsorizati de un alt prieten,Costica padure.Iar dupa o noua cearta cu distinsii „prieteni” sa se vaicareasa ca si-a pus la bataie banii rezultati din „munculita lui cinstita” si ca si-a dedicat viata si banii pentru comuna Pietrari.Exagereaza si’mnealui!Conferirea titlurilor de cetatean de onoare unor cetateni care,dupa parerea mea,n-au avut nicio contributie in dezvoltarea comunitatii mi se pare un lucru anapoda,si aici ma refer la dl.Plaiasu.Ce merite are acest domn ? si de ce nu i se da titlul,chiar dublu ar merita,d-lui Popescu,fostul sef de consiliu judetean,care intr’adevar a contribuit la dezvoltarea comunei Pietrari.Se vede clar ca dom’primar,dupa serbarea casului afumat,s-a afumat si’mnealui pe…masura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.