Florin Popescu a declarat că primarul comunei Pietrari, Cornel Coman a aderat şi el la Fundaţia Mişcarea Populară

1
331

Ne-am înselat, nu Cornel Coman de la Pietrari l-a tras pe  Florin Popescu în PNL, ci invers, Florin l-a bagat pe Cornel in PMP.

„Mişcarea Populară primeşte azi un impuls puternic în Dâmboviţa. Împreună, avem experienţa unor proiecte constructive pentru acest judeţ, ceea ce ne permite să ţintim să fim cea mai bună organizaţie judeţeană a PMP la viitoarele alegeri. Primarul Boriga, dar şi alţi 22 de primari din PDL şi USL, din Dâmboviţa, au trecut la Mişcarea Populară”, a spus Florin Popescu.

Florin Popescu a declarat că primarul comunei Pietrari, Cornel Coman a aderat şi el la Fundaţia Mişcarea Populară. La evenimentele de astăzi din Argeş şi Dâmboviţa au participat lideri naţionali ai Mişcării Populare – preşedintele Eugen Tomac, deputaţii Elena Udrea, Florin Popescu şi Toader Paleologu, vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi, europarlamentarul Cristian Preda, preşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, precum şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

Citeste mai mult: adev.ro/n1cz77

Primarul Municipiului Târgovişte şi alţi 34 de primari din Argeş şi …

1 COMENTARIU

  1. Daca primarul Coman adera la PMP inseamna ca se continua prostitutia pe scena politica romaneasca.El ar trebui sa-si continuie mandatul ca membru al partidului cu care a castigat functia de primar ,adica cel al pnl.Cei care parasesc pdl sunt tot aceeasi oameni politici ,diferenta fiind aceea ca, prin formarea unui alt partid ,au impresia ca-si vor … modela,isi vor …retusa putin imaginea,imagine mototolita pe timpul cat au fost la guvernare.Nu stiu in ce masura ,noua formatiune…miscatoare ,va convinge electoratul ca va face ceea ce trebuia facut pe timpul cat au fost la guvernare sub palariuta pdl,atat timp cat este vorba de aceeasi oameni politici.Daca intr-adevar erau luptatori …,luptau si din pdl ,demonstrau ca sunt adevarati oameni politici mergand cu acelasi partid cu care au castigat si au…. si pierdut.A trada un partid nu inseamna ca esti mai bun,nu inseamna ca te dezbraci de caracterul democrat liberal si iti imbraci un altul care dai de inteles ca …misti Romania ci ,dupa parerea mea,demonstrezi un anume grad de lasitate.Si ca sa fiu cat de cat lamurit as intreba democratii liberali pe ce anume s-au bazat atunci cand au dat nastere miscarii populare,ce noutati aduc,ce proiecte,cu ce ganduri vin,ce au nou-nout in noul partid si ce nu aveau in vechiul.De aceea spun ca puteau lupta,puteau face o opozitie puternica si in pdl.Faptul ca se fac racolari de pe la alte partide nu inseamna ca-si indulces imaginea si castiga incredere ci si-o pierd atat tradatorii care-si parasesc formatiunea cu care au castigat increderea electoratului (cazul d-lui primar Coman) cat si partidul in care isi arunc ustensilele…..politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.