Fata in Fata: La Pietrari, un primar fara rivali! – Invitat: Cornel Coman

1
136

Fata in Fata – La Pietrari, un primar fara rivali! – Invitat: Cornel Coman – ora 15:00 – 24/05/2012 Sursa :Fata in Fata – La Pietrari, un primar fara rivali! – Invitat: Cornel Coman – ora 15:00 – 24/05/2012

1 COMENTARIU

  1. Daca” Fata in Fata” ar sta si un alt primar de la o alta comuna din V.R.Alb cu siguranta ca dl.Coman nu ar arata exact ca dupa o zi de” coasa”,adica asa cum se observa , obosit si parca sleit de putere.Din bun simt ,moderatorul acestei emisiuni ,ar trebui sa invite si alti candidati pentru a-si face campanie electorala,nu numai pe domnul Coman.Stim cu totii de intentiile si proiectele primariei Pietrari,stim cat si ce anume s-a realizat si mai stim un lucru,cu dl.Coman primar inca un mandat sau chiar mai multe comuna va inflori si mai mult.Lasand deoparte cele spuse mai sus (gluma) as vrea sa fac referire la componenta echipei de la Pietrari care pe buna dreptate in proportie de 99% dintre cei enumerati de dl. Primar sunt oameni cu calitati,respectosi si respectabili ,cu bun simt si raspundere , intr/un cuvant oameni care-si fac treaba conform cerintelor si nevoile cetatenilor.Cu permisiunea d-lui Coman (cu toate ca nu mi-ar da) l-as intreba de ce-l „perie”atat de mult pe fostul primar(1%) si ce merite deosebite are acest individ. Daca era un contracandidat din partea psd tot atat de mult era laudat?, oare se va aplica schema propusa de presedintele psd Ponta? ,adica acolo unde este un primar pn-l sa fie un vice de la psd,iar acolo unde este unul psd , un viceprimar pn-l-ist,asta numai asa…. sa dea o asa zisa imagine buna de colaborare a celor din triunghiul aliantei usl .Intentia dupa cum se observa(daca se aplica schema) este aceea de a/l propune ca vice pe nimeni altul M.Vlad.Mare greseala s-ar comite ,fostul edil nu a facut nimic ca primar, ca vice ce credeti c-ar face?,tot nimic.Daca se ajunge la o asemenea „schema” ,parerea mea, ar fi un mare esec pentru echipa si dezamagire pentru cetateni ,deoarece nu cred ca un alt vice/primar (mai ales acest M.V) l-ar putea inlocui pe actualul(dl.Neacsu)care este persoana potrivita la locul potrivit.Asa ca lasati deoparte periatul acestui „capusar” M.Vlad si ar fi indicat sa verificati ce realizari a facut in timpul mandatului((((impropritarirea ilegala cu suprafete imense de padure a tuturor asa zisilor „baieti destepti” de Pietrari , proiectul a fost posibil cu sprijinul mai marelui „maestru” Florica,celebrul tehnician atat in agricultura,cat si in….” driblarea” legii/lor))))) .

    Urez,ca de fiecare data, succes tuturor(mai putin M.V),un nou mandat actualului Primar si realizarea cu succes al tuturor proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here