Fantoma de la Râul Alb (arhiva 15 ianuarie 2010)

0
266

Fantoma de la Raul Alb Dambovita la Acces Direct. Localnicii din comuna Raul Alb spun ca au vazut-o pe Satana, sub forma unei femei batrane care apare noaptea si se apropie de oameni.

Aceasta baba are rochie lunga si neagra. Legenda spune ca fantoma este a unei batrane care a trait acum 200 de ani si acum isi plange amarul, dupa Raul Alb i-au luat casa si barbatul.

Satana in Raul Alb, Dambovita? Imaginea unei batrane ii bantuie pe locuitorii satului Oamenii din satul Râul Alb, judeţul Dâmboviţa, susţin că sunt în stare de şoc.

Mai multe persoane povestesc că o batrână, venită parcă din altă lume, le ţine calea la miezul nopţii localnicilor. Reală sau nu, "arătarea" a terorizat o întreagă comunitate.

"Era o babă cu basma, slabă. Când mi-am revenit, am fugit de frică. Cred că era Satana", povesteşte unul dintre săteni. Se pare că "babei" îi plac numai bărbaţii. Nici o femeie nu a văzut-o pe strania bătrână. Un alt sătean, însă, povesteşte despre întâlnirea cu aceasta: "Era îmbrăcată într-o fustă neagră, lungă. Nu pot să-mi dau seama ce a fost…" Se arată oare bătrâna numai persoanelor care au băut un pahar în plus? Până la desluşirea misterului, urmăriţi imagini din satul "bântuit":

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.