Evenimentul Zilei : Adevăruri pe care fostul lider PSD, Ion Stan, urma să le spună. Cine l-a îngropat, de fapt. „Țuțuianu l-a dat în gat, el l-a tradat pe Stan. Țuțuianu l-a îngropat pe Stan”

0
332

Fostul președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, a murit cu 11 zile înainte să împlinească 63 de ani. Era la mare cu soția lui, când i s-a făcut subit rău. A fost transportat de urgență la spitalul din Constanța, dar medicii nu l-au putut salva. El suferea de diabet și avea grave probleme cardiace. Stresul la care a fost supus în ultimii ani plus anul petrecut în închisoare, trădarea pe care nu a putut-o ierta și sentimentele de furie și neputință i-au fost în cele din urmă fatale.

Puțini știu, dar după o lungă perioadă de izolare, Ion Stan dorea să se întoarcă în politică. A refuzat dialogul cu presa mult timp. Voia să fie lăsat în pace, să-și revină. „Avea probleme de sănătate, dar în ultima perioadă se simțea mai bine și parcă-și recăpătase entuziasmul. Voia să revină în primplan pentru că mai avea multe de spus. Și chiar era pregătit să vorbească”, ne-a relatat unul dintre apropiații fostului lider PSD, care nici acum nu poate accepta că cel care i-a fost mentor atâta timp a murit.

„Ion Stan Trebuia scos din joc pentru că vorbea prea mult, devenise un adevărat pericol. Și l-au scos. L-au scos cu ajutorul celui pe care chiar el l-a adus în partid și l-a crescut, Țuțuianu. Nu l-a putut ierta niciodată. Asta l-a măcinat mult de tot. I-au luat tot. Și când l-au pus pe Țuțuianu și șef la Comisia SRI a fost prea mult. Am crezut că nu-și mai revine”, ne-a dezvăluit un membru vechi al PSD Dâmbovița.

„Ei aveau nevoie de ceva ca să-l scoată definitiv din politică, să-i închidă odată gura pentru că nu se mai oprea și era greu să-l prinzi pe Stan cu ceva pentru că erau prea multe conexiuni periculoase în joc. Și atunci l-au folosit pe Țuțuianu, care a dat informații despre el și declarații împotriva lui, sub identitate protejată. Stan a știut și asta l-a îmbolnăvit. Trădarea, furia… nu a putut să-și mai revină. Era desfigurat de-a dreptul când a aflat tot jocul. Drept răsplată că l-a îngropat pe Stan, Țuțuianu a primit rolul lui. Eh și asta l-a ucis. Pentru că el l-a adus în partid, era omul lui de încredere. Trădarea l-a durut mai mult decât închisoarea. Nu mai dormea nopțile, nu mai mânca. I-a cedat inima, diabetul l-a măcinat… totul de la furie și durere”, ne-a povestit un alt membru PSD Dâmbovița, apropiat de Ion Stan.

mai mult la :  evz.ro/lider-psd-ion-stan-spuna.html

Cititi si :

Adrian Țuțuianu, liderul abuziv al PSD Dâmbovița, cel care da comenzi unor lachei din cadrul I.P.J. Dâmbovița, dar și procurorului „Portocală de Dâmbovița” pentru a face dosare penale celor care i se împotrivesc, a mai făcut aseară o victima în disperarea sa de a menține controlul absolut în județul Dâmbovița.

Oprea Alexandru, poate cel mai eficient Președinte pe care Consiliul Județean Dâmbovița l-a avut vreodată, a fost constrâns, aseară, de killer-ul Adrian Țuțuianu să demisioneze din funcția administrativă pe care o deținea, astfel că Oprea a devenit, o patra victimă a lui Țuțuianu pe care acesta o face printre colaboratorii săi cei mai apropiați, după ce în 2012 l-a terminat pe Ion Stan, în 2014 pe Victor Sanda, iar în 2016 pe Ioan Marinescu…. dambovitanews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.