DUPA DECLARATIA LUI CORNEL COMAN, PREFECTUL ÎNCEARCĂ SĂ SCAPE BASMA CURATĂ DUPĂ CE ȘI-A DEMONSTRAT JOSNICIA

0
108

În urma articolului ”CORNEL COMAN: ”PREFECTUL FACE UN ATAC INCALIFICABIL LA PRODUCĂTORII AUTOHTONI DIN INTERESE POLITICE!” publicat pe site-ul nostru,  Instituția Prefectului a transmis un comunicat sec în care încearcă să îi spele imaginea prefectului Ioan Marinescu.

marinescu1

În comunicat se precizează că acesta nu ar fi făcut referire la furnizorii de mere, ci numai la fructe și la calitatea acestora, explicație copilărească. Normal că nu s-a referit direct la firma apropiată primarului liberal din Pietrari care distribuie merele în școli pentru că ar fi bătut la ochi. Oamenii care nu știau detaliile dezvăluite de noi în materialul publicat anterior și-ar fi dat seama care sunt interesele.

Cireașa de pe tort a comunicatului este la final. O instituție care cică se respectă trimite o fotografie cu trei mere și spune că aceasta demonstrează totul… Ce, cum și de unde numai Marinescu știe. Este o poză cu trei mere puse pe un birou…

Pentru că suntem o publicație care respectă dreptul la liberă exprimare și dreptul la replică, vă prezentăm și dumneavoastră explicația prefectului cu privire la această situație.

”Având în vedere apariția articolului în publicația online DâmbovițaNEWS, în data de 27 aprilie 2015 cu titlul: “ CORNEL COMAN: ”PREFECTUL FACE UN ATAC INCALIFICABIL LA PRODUCĂTORII AUTOHTONI DIN INTERESE POLITICE!”, dorim să facem următoarele precizări:

-Instituția Prefectului – județul Dâmbovița nu va tolera sub nicio formă și din partea nimănui abuzuri și nedreptăți comise asupra elevilor în cazul de față, dar și a cetățenilor județului Dâmbovița.

-Operatorii și societățile comerciale trebuie să asigure serviciile asumate prin caietele de sarcini; În caz contrar, inevitabil vor suporta măsurile corective ce se impun prin lege.

-Instituția Prefectului atrage atenția Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița pentru a lua măsurile de responsabilizare a directorilor de școli, în vederea evitării aspectelor mai sus menționate.

-Prefectul județului Dâmbovița, Ioan Marinescu nu are niciun interes politic față de situația distribuirii fructelor în școli, nu a afirmat nimic în ceea ce privește furnizorii acestora, fiind interesat ca programul să se desfășoare în condiții normale și cu produse de calitate pentru copii.

-Mai mult decât atât, următoarea fotografie demonstrează că produsele care urmau să fie distribuite sunt neconforme.”(vezi foto)

mere

mai mult la :

http://www.dambovitanews.ro/eveniment/6681-prefectul-incearca-sa-scape-basma-curata-dupa-ce-si-a-demonstrat-josnicia.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here