Du-te Țuţule, du-te ! Minciuna are picioare scurte. Dupa ce a distrus Judeţul Dâmboviţa, Țuţuianu a reusit sa puna pe butuci si Armata

0
293
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE!

Amănunte incredibile vin dinspre PSD după ce ministrul Apărării și-a depus demisia și Tudose a anunțat imediat că i-a acceptat-o! N-o să vă vină să credeți, dar știrea ne-a surprins vorbind la telefon cu o sursă din Comisia de control SRI care ne spunea că la ei s-a vorbit încă de vineri că Țuțuianu va fi mazilit. A trebuit să închidem telefonul pentru a putea da știrea că Tudose a acceptat demisia ministrului apărării!

Adrian Tutuianu a anuntat marti la Antena 3 ca „i-am lasat pe masa premierului demisia din functia de ministru al Apararii”, dupa scandalul cu salariile amanate ale militarilor.

http://www.comisarul.ro/articol/reglare-de-conturi-in-psd-tutuianu-a-fost-dat-afar_906533.html

Tutuianu a tinut sa precizeze ca „nu exista probleme de natura financiara” pentru plata salariilor, ci sunt „doar chestiuni de natura tehnica”.

Ministrul Adrian Tutuianu a relatat intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca in intalnirea avuta cu putin in urma la Guvern cu premierul Mihai Tudose si ministrul Finantelor, i-a precizat prim-ministrului care sunt „chestiunile tehnice” care au dus la aceasta situatie si ca Tudose i-a reprosat in schimb „lipsa de comunicare si cu dansul, dar si cu presa”.

„I-am spus ca, daca el considera asta o solutie, demisia mea este pe masa sa. Am lasat o demisie, urmeaza ca prim-ministrul sa o aprecieze”, a anuntat Tutuianu.

Ministrul Apararii a explicat ca existau discutii in sistem ca nu ar fi bani pentru salarii, din cauza unor erori de comunicare ce ar apartine unor directii din subordine, si ca isi „reproseaza ca nu a gestionat cum trebuie comunicarea pentru a linisti oamenii”.

„Avem resurse financiare suficiente, vreau sa fie clar (…) nu exista niciun fel de intarziere. La data de 15 septembrie platim drepturile salariale aferente lunii august, ele sunt in termen”, a insistat el.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21987886-tutuianu-prezentat-premierului-demisia-din-functia-ministru-apararii.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.