Doua tinere din comuna Barbuletu au fost înşelate de doua ghicitoare într-un parc din Târgovişte

0
262

videoclip din arhiva , un caz similar:

În ziua de 11 iulie 2011, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin plângere de către T. Mădălina, de 19 ani şi M. Mihaela, de 17 ani, ambele din comuna Bărbuleţu, cu privire la faptul că au fost înşelate de două persoane necunoscute care, sub pretextul ghicitului, le-au deposedat de mai multe bijuterii şi sume de bani.

În urma activităţilor de verificare, poliţiştii au stabilit că în ziua de 11 iulie a.c., în jurul orelor 13:00, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Târgovişte, cele două fete au fost acostate de două persoane de sex feminin, care le-au propus să le ghicească viitorul, pentru aceasta cerându-le să pună în câte o batistă banii şi bijuteriile pe care le au asupra lor.

T. Mădălina a pus în batistă lănţişorul, perechea de cercei, inelul, toate din aur, şi suma de 20 de lire, iar M. Mihaela, suma de 1000 lei, la plecarea celor două persoane, constatând că în locul bijuteriilor si banilor, în cele două batiste se aflau pietre.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării celor două persoane şi recuperării prejudiciului.

….2 tinere au fost înşelate de 2 persoane necunoscute într-un parc din Târgovişte

Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin plângere de către două tinere de 19 ani şi respectiv 17 ani , ambele din comuna Bărbuleţu, cu privire la faptul că au fost înşelate de două persoane necunoscute care, sub pretextul ghicitului, le-au deposedat de mai multe bijuterii şi sume de bani.
În urma activităţilor de verificare, poliţiştii au stabilit că în ziua de 11 iulie în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Târgovişte, cele două fete au fost acostate de două persoane de sex feminin, care le-au propus să le ghicească viitorul, pentru aceasta cerându-le să pună în câte o batistă banii şi bijuteriile pe care le au asupra lor. Una dintre tinere a pus în batistă lănţişorul, perechea de cercei, inelul, toate din aur, şi suma de 20 de lire, iar cealaltă, suma de 1000 lei, la plecarea celor două persoane, constatând că în locul bijuteriilor si banilor, în cele două batiste se aflau pietre .În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării celor două persoane şi recuperării prejudiciului.

Pentru prevenirea înșelăciunilor, poliţia vă recomandă:

– Manifestaţi prudenţă în raport cu orice necunoscut care pretinde bani sau bunuri în schimbul unor servicii, aparent tentante;
– Atenţie! În spatele acestor propuneri se ascund intenţii infracţionale!
– Dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane şi aveţi suspiciuni în legătură cu buna lor credinţă, solicitaţi sprijinul poliţiştilor apelând serviciul unic de urgenţă 112!
– Evitaţi pe cât posibil contactul cu astfel de persoane!
– Dacă semnalaţi un astfel de caz, nu ezitaţi să sunaţi la 112! Gestul dvs. poate conduce la rezolvarea acestuia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.