DOCUMENT. Ruxandra Țuțuianu “Mi-e scârbă!” a fost angajată de Gabriela Firea la Direcția Juridică a Primăriei Capitalei

1
342

Nu a fost nicidecum întâmplătoare remarca ei la adresa sutelor de mii de români care protestează de zile întregi în fața Guvernului. Ruxandra Țuțuianu a fost angajată în luna ianuarie anul acesta de Gabriela Firea la Primăria Capitalei.

Iar cum odraslele aleșilor nu pot ocupa decât funcții publice în instituții importante, nici fiica lui Țuțuianu, Ruxandra, nu putea fi lăsată deoparte.

Astfel, în ciuda faptului că a terminat Facultatea de Drept în anul 2014, fără niciun fel de experiență în domeniu – singura fiind stagiul de un an la Parlamentul European, unde a ajuns tot pe pile -, juna Țuțuianu a aterizat direct în funcția de consilier juridic la Direcția Juridică, Serviciul Legislativ, din Primaria Capitalei.

Potrivit declarației de avere, completată în data de 4 ianuarie și publicată de PMB în 31 ianuarie, Ruxandra Țuțuianu a fost angajată chiar în ziua învestirii noului Guvern Grindeanu.

Operațiunea s-a produs imediat după alegerile parlamentare, când Țuțuianu tatăl a câștigat un mandat de parlamentar, până atunci ei deținând calitatea de baron local PSD la Dâmbovița. Mai precis, președintele Consiliului Județean.

document PDF declaratie de avere_tutuianu_ruxandra_andreea

sursa articol si document PDF : www.secundatv.ro| autor :

mai mult la :  www.secundatv.ro

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.