Doamne ajuta! Daca se baga apa la Barbuletu, ne punem poza lui Alexe deasupra patului

1
254

O investitie de care depind trei comune

Pentru mandatul 2012-2016, prioritatea primarului comunei Barbuletu, Marian Alexe, va fi incheierea lucrarilor de executie si punerea in functiune a sistemului de alimentare cu apa. Valoarea investitiei este de 97 miliarde lei vechi, echivalentul a doua milioane de euro, bani alocati de Guvernul Romaniei prin H.G. 577. Marian Alexe a explicat si de ce sunt costurile atat de ridicate. De la conductele principale se vor racorda si comunele Pietrari si Rau Alb.

Tot la Barbuletu este in derulare si un alt proiect foarte important, finantat din fonduri europene, prin Masura 322 a Programului National Pentru Dezvoltare Rurala. Proiectul cuprinde asfaltarea a opt kilometri de strazi, constructia unui centru after-school, reabilitarea si dotarea Caminului Cultural Gura Barbuletu si achizitionarea unui utilaj multifunctional.

O investitie de care depind trei comune

1 COMENTARIU

  1. Primarii pd-l au fost acuzati ca au primit bani cu nemiluita de la fosta conducere (pd-l),dar cred ca aceasta acuzatie facuta de noul guvern este putin exagerata deoarece asa cum observam din cazul comunei Barbuletu si R. Alb (primari pd-l)nu au obtinut bani pentru investitii asa cum dealtfel dl.Coman de Pietrari (pn-l-st)a beneficiat.Acesti primari au primit mai putini bani pentru investitii de la cei care trebuiau sa dea mai mult,de la pd-l ,partidul care a fost la putere si din care acesti domni primari fac parte,spun acest lucru deoarece in cazul in care la guvernare ramane usl,iar la conducerea judetului vor fi alesi domni tot din aceasta alianta credeti, stimati domni ,ca veti beneficia de banii necesari pentru proiecte?.Eu,ca simplu cetatean,gandesc ca usl v/a face tot posibilul sa-si alimenteze primariile conduse de ei,iar celelalte sa primeasca mai…nimic.In putinul timp de cand usl s-a cocotat la putere nu ne-a demonstrat decat un singur lucru,unul de fapt foarte grav,acela de a face cerc in jurul celor cercetati penal.Un guvern sanatos ar trebui sa faca curatenie in propria ograda de hoti si corupti,sa demonstreze ca este in slujba cetatenilor,a Tarii,nu in slujba celor care incalc legea , deci in concluzie semnalul a fost tras de catre noua conducere,totul pentru alianta si nimic pentru restul in care suntem inclusi si noi …. „prostimea”.Pacat ca dupa atat amar de vreme suntem dati din mana in mana,dar mai dureros , din rau in si mai rau!.

    Doresc mult noroc,multa bafta ,cat mai multe voturi primarilor(actuali) din V.R.Alb.
    „”Decat cu un” rau” pe care nu-l stim ,mai bine cu unul pe care-l cunoastem””!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.