Dl. Petre din Pietrari, un cititor fidel de-al nostru, ne propune: faceti un post local de televiziune

1
261

Stimata Redactie,

Am inteles ca doriti infintarea unui ziar local.Este un lucru foarte bun si util,insa cred ca mai bine ati face un post local de televiziune.

Cetatenii ar fi mult mai incantati pentru ca dupa cum vedem posturile tv.  incearca sa mai scoata la iveala unele abateri si ilegalitati comise de ,de ce sa nu spunem chiar de cei care ne conduc.In acest fel sunt sigur ca ati face reportaje cu maxim succes si audienta.In felul acesta ati putea lua mult mai bine pulsul celor de rand.

Ati vedea cum oamenii batrani,bolnavi vin la primarii ,iar cu mainile  tremurande scot ultimi banuti din batistele lor cocolosite  incercand sa-si plateasca taxe,impozite si alte dari catre bugetul local.

Dupa asteptari bune,dupa ce acesti ,,harnici" ai primariei care abia -si salta fundurile parca pironite pe scaunele lor, chpurile senatoriale,dupa un scarmanat in ureche sau nu stiu pe ce parte a corpului ,si in sfarsit dupa ce-si povestesc ce vecin a mai cazut de ..betie,sau ca nu stiu ce pisica a lui tanti n
u stiu care  a zgaraiat….ma rog,,,etc,abia atunci te i-a in primire si te intreaba ce doresti,iar culmea,daca spui ca nu mai poti astepta ,te intoarce pe dos  cu o fraza de genul ,,aveti rabdare,nu vedeti ca suntem ocupati".

Oare  acesti batranicuti merita un asemenea tratament?

MULTUMESC!
SI SUCCES IN TOT CEEA CE V-ATI PROPUS SA REALIZATI!

Petre din Pietrari

raspunsul nostru :

D-le Petre,

Multumim pentru mesaj.

Pentru anul 2011 avem cateva proiecte.

Unul este sa devenim cat mai cunoscuti de catre locuitorii satelor de la Râul Alb, si de a ii aduce pe cat mai multi, aici pe site si pe forum pentu dezbateri si pentrua-si spune pasurile, ideile, propunerile…

Se lucreaza deja la un proiect pentru instalarea unor WEBCAM-uri LIVE atat la Barbulet cat si la Pietrari si Râu Alb. Eventual cu ajutorul primariilor sau plasarea acestor aparate in cadrul unui minimarket local. Sa vedem, vom reflecta.

Apoi  vom incerca sa analizam daca infintarea unui ziar saptaminal local de-a lungul vaii Râului Alb, un buletin care sa contina , stiri, reclame, anunturi etc… este un proiect viabil.

Si nu in ultimul rand, proiectul unui mic post de radio online, numai digital, deci numai pe internet, asa cum sint cu sutele, care sa se numeasca Radio Râul Alb… si acest proiect este in lucru.

Orice idee sau sugestie din partea locuitorilor este binevenita.

Cu stima,

redactia


www.RauALb.net

1 COMENTARIU

  1. cred ca ar fi o idee buna de a infinta un post de televiziune local.dar,asta implica multi bani..poate cu ajutorul autoritatilor se face posibil acest proiect..oricum, pe vale dambovitei si aici ma refer la rau alb,pietrari si barbuletu nu se emite nici un post local de televiziune(columna tv,dambovita tv s.a…)…bafta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.