Din pat în puţ. Un bărbat din Dâmboviţa a sărit în fântână crezând că visează

0
244

Un bărbat din Dâmboviţa a ajuns din pat, în puţ. În miezul nopţii, omul a plecat de lângă nevastă, de sub plapumă, şi-a lăsat papucii lângă fântâna din faţa casei şi a sărit. Nu îşi aduce aminte însă decât lovitura puternică şi cum a început să urle ca din gură de şarpe. După ce a fost scos de acolo, omul le-a mărturisit salvatorilor că visa că se urcă în pat.

La patru dimineaţa, căzătura lui nea Stelică în puţ a trezit tot satul. Când s-a văzut acolo, omul a început să strige ca din gură de şarpe.

Apa rece l-a trezit repede. În plus, s-a ales cu lovituri serioase la cap. Că a ajuns pe fundul puţului, nu e un vis urât. S-a trezit într-un coşmar cât se poate de real.
“Când i-am auzit gura, şi am văzut că nu e în pat, am zis că mor”, a spus soţia bărbatului. După aproape 20 de minute, cu o scară, pompierii au reuşit să-l scoată de acolo.

La spital, bărbatul le-a povestit medicilor că nu ştie când şi cum a ieşit din casă. Dar sigur îşi va aminti experienţa de marţi-noapte. Loviturile la cap îl vor mai ţine internat câteva zile. Iar când se va întoarce acasă, va trebuie să doarmă cu uşa încuiată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.