Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din ultimele ore Râu Alb, Pietrari, Bărbulețu nealimentate cu energie electrică.

1
270

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din ultimele ore, 68 de localități dâmbovițene sunt nealimentate cu energie electrică.


35 echipe ELECTRICA lucrează în teren pentru remedierea defecțiunilor apărute la 3 linii de înaltă tensiune, 20 linii de medie tensiune și la 259 de posturi de transformare. De asemenea, 6 stâlpi de medie tensiune și 12 stâlpi de joasă tensiune sunt rupți.
Pe drumurile naționale și județene  se acționează cu peste 70 de utilaje, fiind răspândite aproximativ 600 tone de material antiderapant.

http://www.radiowylfm.ro/locale/Dambovi–a–68-de-localit—-i-f–r—curent-electric-id10594.html

1 COMENTARIU

  1. Un lucru rar ca nu iese dl.Tutuianu sa faca „declaratii soc”,cum ,ca dl.Popescu ar fi de vina sau dl. Basescu ,dar , fuga si foamea dupa putere n/o sa-i opreasca pe simpaticii din usl sa faca „dedicatii”de orice natura la adresa celor de la putere.Dupa cum vad nimic nu le este pe plac,singurul scop este acela de a darama actuala putere si a se cocota eii.Tara este bagata in intuneric de zapada si frig ,iar sefii partidelor care formeaza alianta usl sunt ocupati cu anticipate prin manipularea cetatenilor cu promisiuni fara acoperire.Mai grav este ca tot acesti useleisti au inceput un boicot la adresa Tarii in fata UE,deci domniile lor ar fi in stare sa faca orice, indiferent cu ce urmari ,sa doboare actualul guvern ,singurul scop ,in rest nu cred ca -i intereseaza problemele Tarii si ale cetatenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.