Din 25 iulie, se deschide Piscina Stejarul de la Tatarani. Vino şi tu să te distrezi!

0
251

piscina-stejarul-k-685x320

Piscina are dimensiuni omologate (25 m lungime şi 12 m lăţime), sistem de filtrare a apei şi o plajă cu nisip amenajată. De asemenea, terasă în aer liber, cu vedere spre plajă.

Taxa piscină: 10 lei/ persoană.

Cum se ajunge la Stejarul ?
Pe DN 72 A Târgovişte – Câmpulung, din comuna Tătărani, lateral dreapta, drum forestier 3 km.

Contact:
Telefon: 0766.825.208 sau 0735.506.111
E-mail: office@carpatmontana-serv.ro
Web: www.carpatmontana-serv.ro

Întoarcerea la natura, la lucrurile simple e o încântare pentru toţi, mari şi mici. Cadrul ideal pentru a învăţa lucruri noi.După un an petrecut “între betoanele oraşului”, probabil că sunteţi tentaţi să plecaţi în vacanţă în alte ţări pentru că apreciaţi serviciile de calitate, confortul şi peisajele.

Totuşi, dacă tot sunteţi  deschişi către noi experienţe, alegeţi Centrul de Agrement Stejarul situat în comuna dâmboviţeană Tătărani, bazinul pomicol Voineşti, în pădurea de stejar de la Mărgineanca ce vă oferă cadrul ideal de vă petrece un weekend sau o vacanţă de neuitat. La Stejarul se ajunge foarte uşor pe DN 72 A Târgovişte – Câmpulung, din comuna Tătărani, lateral dreapta, drum forestier 3 km.Piscina , plaja amenajată, discoteca, terasa în aer liber, cu vedere spre plajă, locul pentru foc de tabără ,spectacole în aer liber, viluţele şi multe altele sunt puncte de atracţie pe care cu siguranţă vă va face plăcere să le descoperiţi.

Tinerii pe care i-am găsit la Centrul de Agrement Stejarul  ne-au spus că o zi petrecută în mijlocul pădurii de stejar le  oferă linişte deplină şi posibilităţi inedite de agrement:

Este foarte plăcut la piscină.Linişte, aer curat şi departe de agitaţia cotidiană.Ori de câte ori stăm bine cu monetarul venim la piscina de la Mărgineanca.În primul rând avem parte deaer curat în mijlocul naturii,condiţiile sunt excelente, apa foarte curată şi vedem că a fost reamenajată piscina .Totul e OK ”, a afirmat un tânăr.”Venim ori de câte ori avem posibilitatea.Drumuleste cam lung şi puţin cam dificil dar se merităsă venim aici.Scăpăm de agitaţiadin Târgovişte.

Alegem piscina de la Mărgineanca pentru că cele din oraş sunt foarte aglomerate.Condiţiile sunt foarte bune .Pe zi ce trece totul devine mai de calitate.Preţurile sunt foarte bune ”, a declarat un alt tânăr.”Linişte,natură,apa curată, totul este OK.Venim foarte des la Tabăra Stejarul.Este foarte plăcut.Nu este nicio diferenţă între condiţiile de la Târgovişte şi cele de aici.Aici sunt departe de agitaţie,relaxare totală ”,a afirmat Alina.

Punctul de atracţie  al Centrului de Agrement Stejarul este piscina, în ţară existând doar două tabere din zona de deal dotate cu piscină. Taxa de piscină, de exemplu, este de 10 lei pentru fiecare persoană venită din afara grupurilor organizate .Piscina a fost renovată anul acesta cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi putem spune că atinge standarde europene.

Tabăra Stejarul  este extrem de solicitată de către elevi şi sportivi pentru cantonamente. În cursul săptămânii cele 60 de locuri de cazare sunt, deja, rezervate până pe data de7 septembrie:”Centru de Agrement Stejarul este un punct de atracţie mai ales pentru tinerii de pe Valea Dâmboviţei care aleg să-şi petreacă weekend – ul la piscină.Din punct de vedere al grupurilor organizate până în luna septembrie tabăra este ocupată.Anul acesta la Tabăra Stejarul s-au făcut multe îmbunătăţiri.Piscina a fost renovată.La acest moment cred că suntem singurii care atingem standarde europene ”, a afirmat Valentin Florea,administrator Centrul de Agrement Stejarul .

Cererea este  foarte mare .Deja directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret,Sport şi Turism din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa,Andrei Albu ne afirma cu ceva timp în urmă că are în vedere mărirea capacităţii tuturor celor patru tabere: Stejarul ,Vânătorul,Căprioara şi Cerbu prin montarea de  paturi suprapuse.

sursa :  http://www.tvpartener.ro/2013/07/19/video-farmecul-padurii-in-oaza-de-confort-stejarul/
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.