Dezvăluiri incredibile despre Adrian Ţuţuianu: Mărturiile care-i strică imaginea fostului ministru

0
300
Ies la iveală amănunte năucitoare petrecute în județul Dâmbovița, iar numele fostului ministru al Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu este în prim plan. Acuzații absolut șocante vin din partea unor oameni din județul la cârma căruia se află de peste 5 ani, potrivit bugetul.ro.

Poveștile lor sunt surprinzătoare, ținând cont de imaginea afișată de Țuțuianu la televizor.  EXCLUSIV! Lista neagră a lui Țuțuianu! Dezvăluiri șocante – cum se face „justiție”.

În anul 2014, pe atunci președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a declarat război unor medici de familie. I-a și numit într-o conferință de presă, cu nume și prenume. Recent știrea cu lista neagră a fost ștearsă, în schimb a rămas încă sus dovada conferinței de presă în care punea la zid, POLITIC, medici din județ care nu-i dădeau ascultare și cerea directoarei Casei Județene de Asigurări, dar și DSP să treacă la amenzi.

Acuzații absolut ȘOCANTE

„Ştiam că o să vină ziua (dar nu aşa repede), când Adrian Ţuţuianu o să se jelească pe la televiziuni şi o să povestescă poporului cum a plecat el în lacrimi de la Ministerul Apărării!

El care timp de cinci ani a fost satrapul judeţului Dâmboviţa, el care a băgat oameni în mormânt, care a distrus destine băgând oameni nevinovaţi în puşcărie doar pentru că au avut curajul să-i stea în cale, şi nu au cedat așa cum au făcut-o alţii care i-au căzut în genunchi în toaleta Hotelului Internaţional din Sinaia, acum se jeleşte în faţa camerelor de filmat”, este și declarația șocantă a unui co-județean de-al lui. Acuzațiile îți fac părul măciucă și le puteți citi AICI, pe dambovitanews.ro.

Vezi dezvăluiri absolut uluitoare, care te vor lăsă fără cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.