Deveniti membrii ai forumului nostru RaulAlb.activeboard.com

2
266

plugin::FeedReader(http://raulalb.activeboard.com/rss.spark?aBID=133120&subForumID=489345&rssKey=7de63aab7ebc6e18b003eb3209a88346&aBUserID=1149474, forum ,10,0,,10,0)

Deveniti membrii ai forumului nostru RaulAlb

2 COMENTARII

  1. De luni,2 aprilie, in toate scolile din Romania se desfasoara saptamana „Scoala altfel”. In primele 2 zile prescolarii au fost in excurie la Gradina Zoologica din Targoviste ,iar elevii claselor I-VIII au vizionat filme documentare,au pictat,incondeiat oua in prima zi a activitatii si -au aratat maestria culinara,marti,in cadrul programului Ne hranim sanatos. La actiuni , alaturi de elevi si cadre didactice,au participat si parinti.

  2. Dupa ce in ziua a treia a actiunii Scoala Altfel,elevii nostri au ecologizat artera principala a satului Rau Alb de Jos si au mers in drumetie la Grota lui Tomescu si la Piatra Intinsa,azi au participat la excursia tematica Intinerar Istoric.In cadrul excursiei au vizitat Muzeul de Istorie,Muzeul de Arta,Curtea Domneasca,Manastirea Dealu.
    Pentru ca au fost cuminti elevii au primit, ca bonus, din partea cadrelor didactice si vizita la Gradina Zoologica.
    Deplasarea in orasul Targoviste a celor 97 de elevi ai scolii a fost asigurata de domnul primar Preda Catalin,care a suportat cheltuielile de transport.Multumesc din suflet colegilor si parintilor care au participat la aceasta actiune si apreciez efortul depus penrtu reusita deplina a acestei actiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.