Deputatul Florin Popescu, petrecere de sfârșit de an cu primarii din Barbuletu (Marian Alexe), Pietrari (Cornel Coman) si Rau Alb (Catalin Preda)

1
302

La invitatia deputatului independent Florin Popescu, 20 de primari si alte cateva zeci de prieteni au fost prezenti la o mega petrecere organizata la Restaurantul Hanul din Meri, din comuna Buciumeni, bucatele traditionale si muzica lautareasca, Taraful Mioara si Ionel Barbu – Lautarii lui Dinescu, asigurand buna dispozitie, specifica sfarsitului de an, in preajma sarbatorilor de iarna.

dinescu

“Nu-mi este teama de eventualele represalii ale lui Tutuianu! Daca ma invita si el la o petrecere de sfarsit de an, evident ca ma duc si la el”, ne-a marturisit unul dintre primarii participanti.

Au onorat invitatia, dincolo de orgolii si rautati politice, doar in baza relatiilor civilizate de prietenie si apreciere, primarii din Targoviste (Ciprian Prisacaru si Gabriel Boriga), Voinesti (Gabriel Sandu “Gamba”), Sotanga (Constantin Stroe), Poiana (Marian Serban), Runcu (Gheorghe Brebeanu), Gura Foii (Marius Iosif), Buciumeni (Pavel Ion), Ocnita( Viorel Cismaru), Candesti (ex-primarul Tiberiu Gherman), Fieni (Adriean Budoiu), Bezdead (Teodora Anghelescu), Varfuri (Petre Iuga), Iedera (Vasile Breazu), Corbii Mari (Constantin Anghel), Rau Alb (Catalin Preda), Barbuletu (Marian Alexe), Pietrari (Cornel Coman), Malu cu Flori (Toma Procopie) si viceprimarii din Runcu, Pietrari, Ocnita si Bezdead.

 

 

sursa :   http://soimuldambovitean.ro/deputatul-florin-popescu-petrecere-de-sfarsit-de-an-cu-primarii/

1 COMENTARIU

  1. Un gest cat de cat salutabil din partea edililor pentru faptul ca nu (mai) au acea frica ,in….incheieturile politice,de sistem.Dar ce se fac ,ce obraz politic au acei primari care au tradat trecand dintr’o barca intr’alta,acei plimbareti ….de centura care s-au bucurat de ordonanta Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.