Declaratiile de avere ale alesilor nostri, Pietrari, Barbuletu si Râu Alb

2
267

La Raul Alb:

sursa : CJD.ro


 


Nr.crt.

Nume

Funcţie

Declaraţii:

apartenenţã politicã

1

Preda Catalin

primar

avere

interese

PDL

2

Tudor Constantin

viceprimar

avere

interese

PDL

La Barbuletu:

sursa : CJD.ro

 

Nr.crt.

Nume

Funcţie

Declaraţii:

apartenenţã politicã

1

Alexe Marian

primar

avere

interese

 

2

Popescu Benone

viceprimar

avere

interese

PD-L

3

Bucur Anamaria

secretar

avere

interese

 

La Pietrari:

In cazul Pietrari edilii-şefi nu se grăbesc să îşi declare averile desi legea ii obliga. Oare de ce ??

Alesii si functionarii publici din Pietrari isi tin declaratiile de avere si de interese la secret. Oare de ce ??

Cetăţenii din Pietrari nu au posibilitatea să consulte declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor locali şi judeţeni şi nici pe cele ale funcţionarilor publici….

Cititi acest articol desi explicatiile sint subtiri rau de tot…

Şi la Consiliul Judeţean declaraţiile sunt neactualizate, începând cu cele ale preşedintelui Florin Popescu şi terminând cu funcţionarii simpli. Başca cei 33 de consilieri judeţeni.

„Declaraţiile s-au depus. Sunt toate stocate la Serviciul Informatic. Am întârziat urcarea pe site fiindcă nu am avut un scanner foarte performant. Să vedem în ce măsură ne vor fi comunicate şi cele de la primăriile din judeţ, fiindcă se postează tot pe site-ul nostru. Dacă nu se depun, ANI intervine şi face cercetarea din oficiu. Termenul este depăşit. Sperăm că toată lumea va intra în legalitate până la urmă”, ne-a declarat Ivan Ivanoff, secretarul judeţului.

În noile declaraţii de avere, conform legii 176/ 2010, trebuie menţionate iniţiala tatălui şi codul numeric personal ale declarantului. Consemnate vor fi şi drepturile şi obligatiile din ţară şi din străinătate ale declarantului şi ale familiei sale. Prin familie se înţelege soţul, soţia şi copiii aflaţi în întreţinere. Declaraţiile de avere şi de interese vor cuprinde adresele complete ale imobilelor (terenuri sau clădiri), dar vor fi publice doar localităţile în care acestea se află….. articol complet

2 COMENTARII

  1. poi nu declara … pentru ca are nevoie de mai mult timp pentru a mai” juli” cate ceva …..asa ca sa le poata prinde in declaratia de avere!
    ehe,heeee ,cate” chichibusuri „mai are si sistemul asta!

  2. ce spuneti ca nu aveti domnilor?,un” scaun-er”,cum sa nu aveti dl.COMAN,poi cand organizati chefuri si dantuieli mai mult pe mese si” scaune-ere”,poi puteati amina aceste destrabalaturi si …asa aveati banet pentru a cumpara si mai multe scannere!
    ai ce ziceti avui dreptate sau nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.