DE RÂS! Vezi cum îşi motivează primarul din Pietrari cererea de a fi schimbat viceprimarul!

2
330

coman

Primarul comunei Pietrari, judeţul Dâmboviţa – Cornel Coman vrea alt viceprimar!  Până aici, nimic de obiectat. Ăsta este jocul democraţiei.

Dacă nu mai poţi lucra cu un om, ceri Consiliului Local să desemneze altul. De râs este însă modul în care alesul de la Pietrari a găsit de cuviinţă să-şi explice solicitarea. Citind expunerea de motive la
proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcţia de viceprimar al comunei Pietrari a domnului Neacşu Gheorghe, te umflă râsul.

Comicul situaţiei se schimbă rapid în tragedie, când te gândeşti că un primar la al doilea mandat nu ştie să întocmească, după lege, o banală expunere de motive care să susţină un proiect de hotărâre.

Explicaţii de genul “Cum poţi răspunde unor cetăţeni atunci când te întreabă unde e primarul «Nu ştiu, nu am dormit cu el azi-noapte»” sau “Cum poţi să fii întrebat de firmele care lucrează pe raza comunei
Pietrari şi să răspunzi «Nu ştiu, neică, sunt afacerile primarului»” nu aveau ce să caute într-o expunere de motive la un proiect de hotărâre!

CITEŞTE EXPUNEREA DE MOTIVE AICI!

http://incomod-media.ro/ziar/wp-content/uploads/2014/10/EXPUNERE-MOTIVE-PIETRARI.pdf

 

sursa :   http://incomod-media.ro/ziar/de-ras-vezi-cum-isi-motiveaza-primarul-din-pietrari-cererea-de-fi-schimbat-viceprimarul/

2 COMENTARII

  1. Eu nu cred ca” proiectul „de inlocuire a vicelui a fost intocmit de catre dl.primar pentru ca dansul este totusi un om…cetit si absolvent al unei facultati de prestigiu,ca n-o fi …un absolvent al universitatii Valahia unde ieseau pe banda….absoventii…..,asta este.Cred totusi ca au fost expuse cu totul alte motive,iar „proiectul” fiind lasat pe birou pentru redactare a fost inhatat de femeia de serviciu si de unul din paznicii institutiei ,adica de oamenii lu’vice,apoi inmanat sefului psd local ,mecanicul Vlad, acesta fiind iute de …minte si cu o inteligenta mai rotunda decat …. un volan pe dreapta a trecut imediat la repararea …proiectului modificand astfel motivele inlocuirii vicelui. S-a trecut la o asfel de stradegie pentru a-l pune intr’o postura proasta pe dom’primar si a da o imagine buna noului recrut psd-st.Am inteles,si nu-i de glumit cu masurile luate de pesedisti la nivel local, ca sefu’psd si-a cumparat foarfece speciale pentru …rotunjirea bretonului noului pesedist Neacsu si in curand ii va da o noua imagine si….fizicului,toate aceste masuri contribuind la slefuirea imaginii pesedeului pe plan local.

  2. Daca dl.vice” indrazneste”,are tupeul necesar, sa intre pe acest forum(cu toate ca vaz numa’unul si….ala este …subsemnatu)l-as ruga sa ne spuna cum se simte ca nou recrut in randurile mai marilor praduitori de tara,dragii si iubitii nostri fosti fesenisti.Cum a fost primit,banuiesc ca cu paine …sare si specialitatea dansului …,branza de capra,si daca aceasta mareata formatiune politica l-a primit cu cireada ,daca a avut nevoie de adeziuni pentru fiecare simpatizant in parte sau a fost acceptat …cu toata „gasca” fara …probleme si ce promisiuni a primit din partea reprezentantului din teren,dl.mecanic ,sefu’pesedistilor din Pietrari.

    D-le vice,sa nu credeti ca nu-mi erati un simpatic,ca om politic local zic si ca viceprimar,insa faptul ca v-ati mutat catrafusele politice in cireada pesedista ma faceti,de fapt m-ati determinat sa-mi schimb parerea despre d-astra,si stiti de ce?pentru ca v-ati afirmat ca un liberal si ati fost promovat ,cunoscut si bagat in…seama pe seama liberalilor locali.Faptul ca,in ultima vreme, una promiteati si alta faceati ,si asta din cauza faptului ca …erati controlat din umbra de…pesedistul local , v-ati pierdut din …credibilitate devenind astfel un om neserios,acum…cu trecerea in randul pese’greilor mafioti v-ati pus „capacul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.