DAU DEMISIE CONTRA BANI! Este dispus la acest troc primarul de la Pietrari care vrea fonduri pentru şcoală

1
283


În comuna Pietrari, 300 de elevi vor începe şcoala în condiţii precare, urmare faptului că noua unitate de învăţământ nu dispune de centrală termică. Primarul Cornel Coman spune că a cerut sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa încă din luna februarie şi nu înţelege de ce nu a primit niciun răspuns.

Mai mult chiar, edilul susţine că, pentru a face rost de banii necesari definitivării lucrărilor la şcoală, respectiv 2,9 miliarde de lei vechi, este dispus să-şi dea demisia din funcţia pe care o deţine, dacă ar şti că aşa ar fi direcţionate fondurile către Pietrari. Evident, este o aluzie la faptul că preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, nu ar avea între priorităţi şcoala din Pietrari.

De cealaltă parte, Adrian Ţuţuianu declară că, prin lege, nu administraţia judeţeană asigură banii pentru unităţile de învăţământ, iar primarul Coman ar fi putut să aloce fondurile necesare pentru punerea în funcţiune a noii şcoli din banii pe care Consiliul Judeţean i-a repartizat la începutul anului către unitatea administrativ-teritorială Pietrari. Oricum, la rectificarea bugetară din această toamnă, se vor da fonduri şi pentru această comună şi, din nou, primarul are ocazia să-i direcţioneze către şcoală, pentru ca elevii să nu înveţe tot anul şcolar 2013-2014 în două schimburi.

DAU DEMISIE CONTRA BANI! Este dispus la acest troc primarul de la Pietrari care vrea fonduri pentru şcoală

1 COMENTARIU

  1. „DAU DEMISIE CONTRA BANI!”.Vai dom”primar cat de generos sunteti,mai darnic ca celebrele vaci care „regenereaza” lapte.Dupa cum puneti problema dati semne de un bun mistocar,mistocar la adresa conducerii judetului ,iar pietrarenilor le dati de inteles,mai suptil ce-i drept,ca sunteti dispus sa dati functia,sa dati totul pentru interesul lor.Eu unul nu cred in marinimia d-astra,ci mai de graba am impresia ca incercati o varuire a imaginii ,de primar zic,si asa cam mototolita in ultima vreme.Am mai spus-o si-o repet,nu mai intalniti un al doilea Popescu,cel care a intins o mana de ajutor comunei Pietrari,celui care ar trebui sa-i multumiti si,cel putin,un respect sa-i acordati,nu sa-l criticati.Mi- aduc aminte ca-ntr-una din interventiile d-astra pe la postul Columna,interventii-n forta as zice eu,unde vorbeati cam multe si pe neintelesul tuturora,v-ati permis sa-l criticati pe fostul sef al judetului ,Florin Popescu,ocazie cu care l-ati catalogat ca fiind un fel de infractor din gasca lui Basescu.Mi se pare un gest urat din partea d-astra sa dati de asfalt(nu de cel de pe drumul din Stramba)cu omul care a fost alaturi de comuna Pietrari si tineti cont ca erati in opozitie,nu ca acum cand faceti parte din grupul de la putere,grupul usl din care face parte si actualul presedinte de consiliu judetean, dl. Tutuie….mult(asa il alint eu pentru ca vorbeste mult si nu face mai…nimic) si ,din pacate,degeaba pentru ca ajutorul nu prea-l obtineti.Asa ca mai bine ati folosi un alt slogan,”MI-AS DORI UN POPESCU IN LOCUL LUI TUTUIANU”,ar suna mai…bine,zic eu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.