Dambovita: Verificari in cazul beneficiarilor pensiilor de invaliditate la Barbuletu, Râul Alb si Pietrari

0
263

Dambovita: Verificari in cazul beneficiarilor pensiilor de invaliditate
Prefectul judetului Dambovita, Iancu Caracota, a solicitat Casei Judetene de Pensii verificarea la domiciliu a pensionarilor de invaliditate gradul 2 si 3 care primesc pensia prin cont bancar.
In urma acestor controale au fost descoperite mai multe nereguli, intr-unul dintre cazuri fiind suspendata pensia de invaliditate. In baza de date cu pensionarii Casei Judetene de Pensii Dambovita sunt inscrisi aproximativ 3.700 de pensionari de invaliditate gradul 2 si 3 care primesc pensia prin cont bancar. In urma ordinului emis de prefectul judetului Dambovita s-au constituit comisii mixte de verificare a prezentei la domiciliul declarat al pensionarilor pe caz de boala, comisii formate, in general, dintr-un reprezentant al Casei Judetene de Pensii, un reprezentant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita si un reprezentant al autoritatii locale.
“Pana la aceasta data au fost verificate un numar de 724 de persoane, in 66 de cazuri s-a constat lipsa de la domiciliu, in 66 de cazuri au fost emise notificari pentru verificare prin comisia de expertiza, intr-un caz s-a suspendat plata pensiei de invaliditate, iar 32 cazuri au fost verificate de comisia de expertiza si mentinute in grad de invaliditate”, se mai arata in raportul intocmit de Casa Judeteana de Pensii Dambovita. Conform documentului, din punct de vedere teritorial au fost finalizate verificarile in localitatile Barbuletu, Pietrari, Raul Alb si Valea Lunga…..

http://www.cronicaromana.ro/asa-arata-romania-597.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.