Dâmbovita News, atac la Petre Coman de la Râu Alb : UNPR A ”ACHIZIȚIONAT” UN SPECIALIST ÎN FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE

0
267

În ultima perioadă, UNPR Dâmbovița a început o amplă acțiune de îmbogățire a ”portofoliului” de membri cu persoane din PSD. După ce toată organizația social-democrată de la Crevedia s-a mutat la UNPR, zvonuri apărute în presă dau ca fiind adevărată și mutarea organizației de la Râu Alb.

Președintele organizației, Petre Coman, a declarat pentru o publicație locală că nemulțumirea sa și a celor 200 de membri este aceea că PSD l-a acceptat în partid pe Cătălin Preda, primarul comunei.

ralb

Contactat de către Dâmbovița NEWS, primarul comunei Râu Alb, Cătălin Preda, a declarat că nici măcar unul dintre consilierii locali nu vrea să treacă la UNPR.

Vă reamintim faptul că președintele PSD Râu Alb este specialist în fraudarea fondurilor europene, caz pe care vi l-am prezentat detaliat într-un articol publicat în ziua de 13 decembrie. Politicianul împreună cu fiica sa care este ofițer de poliție debutant în cadrul IPJ Teleorman, au obținut în mod ilegal peste 200 000 de euro din fondurile europene destinate instalării tinerilor fermieri din mediul rural.

”Am întrebat pe cei 10 consilieri. Nici unul nu merge după el (n.r. Petre Coman), iar legat de cei 200 de membri, cred că este o aluzie la buzunarul lui Miculescu.”, ne-a declarat edilul.

Pe de altă parte, Coman spune că cei 10 consilieri nu vor să își dea demisia din partid pentru că și-ar pierde mandatele. Cu alte cuvinte, probabil că progresiștii se vor alege doar cu președintele organizației, aspect care nu este deloc în avantajul lor.

mai mult la :  http://www.dambovitanews.ro/anchete/6368-unpr-a-achizitionat-un-specialist-in-fraudarea-fondurilor-europene.html

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.