DÂMBOVIŢA: Drumurile blocate de zăpezi vor fi amintire la Pietrari

1
297

Primăria comunei Pietrari a reuşit să achiziţioneze, cu fonduri europene nerambursabile, un buldoexcavator, astfel că de acum înainte, promite primarul Cornel Coman, nu vor mai fi probleme cu deszăpezirea drumurilor de interes local. De asemenea, utilajul va fi folosit cu succes şi pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor. Până acum, administraţia de la Pietrari a apelat la bunăvoinţa edilului de la Bărbuleţu, pentru a efectua aceste lucrări.

Comuna Pietrari a avut mereu probleme cu deszăpezirile şi cu     inundaţiile, deci era un lucru vital să cumpărăm un astfel de     utilaj. Comunitatea locală nu avea banii necesari, însă am reuşit să   obţinem fonduri europene nerambursabile prin Grupul de Acţiune   Locală Valea Ialomiţei la care suntem afiliaţi”, a precizat edilul de la Pietrari.

mai mult la :

DÂMBOVIŢA: Drumurile blocate de zăpezi vor fi amintire la

1 COMENTARIU

  1. Felicitari d-lui primar pentru implicare,pentru faptul ca faceti ceva bun si in interes cetatenesc.Sincer sa fiu nu eram un simpatizant inrait al d-astra si mi-am permis ,de foarte multe ori ,sa va sar la „gat”cu critici,insa faptul ca ati facut si,mai important , faceti totul in interesul cetatenilor m-ati „cucerit” si,de ce sa nu recunosc,chiar meritati laude.Banuiesc ca escavabuldozerul n-o sa-l inchiriati ,pe de -a moaca, celor care au in ingrijire retrocedarile date Bisericii,acei baieti destepti care ar trebui sa fie in slujba Biserici,a enoriasilor ,nu in slujba politicului.Deasemenea banuiesc ca n-o sa-l foloseasca ,tot de-a moaca,cei de prin primarie ….,ca … cam cum face tot ce vrea muschiuletul consilierilor va pomeniti cu o hotarare la nivel local care prevede bietul utilaj trebuieste folosit si in particular de catre …consilieri,de cei care invart prin primarie …cateva coale de hartie sau de catre aia care ocupa scaunele pentru a nu se pune…praful pe ele.

    Deci,nu va lasati mototolit de niste …impotmoliti in politica,tineti-o tot asa cu realizarile in comuna pentru ca procedati bine si,in acelasi timp, ….va faceti un bine.Sunt sigur ca d-astra o sa ramaneti in functia de primar al comunei Pietrari indiferent de cate fituici se folosesc unii si cat de multe li se soptesc enoriasilor pe la urechiuse,in pauza dintre slujbe,de catre cei care -si bag nasul prin politica,aceia care trebuieste sa-si vada de problemele Biasericii nu sa faca politica. .Mult succes va doresc si sfatul meu este sa fiti mai aproape de cetatean,sa coborati la nivelul fiecaruia si sa-l intelegeti,sa-i intelegeti pasurile.Nu (mai) dati….,cum se zice pe la noi,izmene pe calator ,adica ce puteti face pentru cetatean ….faceti personal,ajutati-l ,pentru ca se considera un bun facut cetateanului de catre respectivul…..caruia-i dati ……sarcina,iar pe d-astra va scoate din schema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.