Cu cine credeti ca tine Cornel Coman, primarul de la Pietrari, la alegerile pentru şefia PNL Dâmboviţa ?

2
337


(foto: primarul Cornel Coman , al doilea de la dreapta, la sedinta PNL Dâmboviţa )

Alegerile pentru şefia PNL Dâmboviţa au început cu o… amânare. Mult trâmbiţata conferinţă judeţeană din 5 februarie s-a mutat pe 12 februarie.

S-au înscris în cursă deputatul Gabriel Plăiaşu şi actualul preşedinte interimar al Organizaţiei, Gabriel Grozavu.

Fiecare a venit cu un program de relansare a partidului, de înălţare pe culmile succesului şi încearcă să-şi folosească influenţa asupra filialelor comunale, astfel încât să tragă… numărul câştigător.

Dacă Gabriel Grozavu s-a exprimat cu mult timp în urmă că vizează şefia PNL Dâmboviţa, deputatul Gabriel Plăiaşu şi-a anunţat candidatura de câteva zile, spune, la cererea teritoriului.

“Am alături oameni cu expertiză în administraţie şi oameni care şi-au creat o imagine bună în mediul de afaceri. Nu va fi o încercare uşoară, însă, dacă la conferinţa judeţeană nu vor exista influenţe de la distanţă, eu nu am emoţii, fiindcă am lângă mine organizaţiile puternice”, spune Plăiaşu.

Deputatul şi-a propus să aşeze de aşa manieră lucrurile în PNL Dâmboviţa încât să decidă asupra destinului Organizaţiei doar oamenii din judeţ. Mărturiseşte că se va concentra pe stingerea orgoliilor care, este convins,  vor exista şi după 12 februarie 2011.

 

sursa si articol complet la :

http://incomod-media.ro/ziar/?p=2221

2 COMENTARII

  1. pai sa tina cu ala care-i faciliteaza afacerile pe” culmile cele mai inalte”, ca doar …na, acolo sus se impart ciolanele,dar sincer,nu cred ca oamenii sunt atat de interesati incat,….o sa vedem cati o sa intre sa-si spuna opinia.

  2. stimata redactie,
    nu credeti ca ar fi mult mai bine sa va preocupati de traiul oamenilor de rand?,ca pe acesti bogati vedem cam pe ce” culmi inalte” s-au cocotat.

    multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.