„Cu chiu cu vai”, salariile personalului Primăriei Bărbulețu s-au plătit până în prezent

1
317

„Cu chiu cu vai”, salariile personalului Primăriei Bărbulețu s-au plătit până în prezent, după cum afirmă viceprimarul comunei, Benone Popescu, iar ajutoarele sociale pentru cele 50 de persoane asistate au fost asigurate în totalitate. Ajutoarele sociale europene au început să fie distribuite la Bărbulețu pentru peste 500 de persoane.

Sperăm să fie cele mai neajutorate, să nu se facă nici speculațiile politice și să ușureze foamea reală a celor mai săraci dintre dâmbovițeni. Se împart făină, mălai, lapte praf, paste făinoase și biscuiți pensionarilor cu venituri sub 400 lei lunar persoanelor cu handicap, șomerilor, să-i salveze câteva săptămâni. Lucrările agricole la Bărbulețu s-au realizat peste 90 la sută, iar în prezent se execută lucrări la consolidarea unor zone cu probleme grave la inundații și alunecări de teren, inclusiv proiectări pentru Măsura 3.2.2.

 

Impartirea ajutoarelor de la Uniunea Europeana :: Jurnal de Dambovita

1 COMENTARIU

  1. Domnule vice Primar,in acest interviu a-ti uitat sa spuneti cum ma-ti jicnit pe data de 11-ianuarie-2011,cand ceream Primariei Barbuletu un drept financiar ce mi se cuvine prin lege.Poate printre atea laude imi dati bani ce mi se cuvin anul pe 2010,poate dupa acea sa va mai cred cand cata grija aveti de oameni.C.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.